Zo Kan Je de Achterwand van een Keuken Bekleden
Previous
RANDOM
Handdoeken Ophangen? Gebruik een Ladder!
Next

Voor de Kinderkamer: Wolkenlampjes

by kevin on augustus 27, 2015
interieur

Deze wolkenlampjes zijn perfect voor een kinderkamer. Hang ze bijvoorbeeld boven het bed of hang ze in de hoek van de kamer (in combinatie met een dimmer) als nachtlampje. Met hun pluizige uitstraling zijn deze wolkenlampjes een leuk decoratiestuk, zelfs als ze niet branden. Vooral in groep zien ze er erg leuk uit. En het beste van al; je kan ze zelf maken!

We hebben al een heleboel doe-het-zelf tutorials op onze website gedeeld. Maar deze moet je echt proberen. De instructies zijn zo eenvoudig dat zelfs kinderen kunnen helpen. Dus de volgende keer als het geen weer is om een hond door te jagen, kan je thuis deze prachtige wolkenlampjes maken! Al wat je moet doen is onderstaande video volgen:

Ben je de uitdaging aangegaan en heb je zelf deze wolkenlampjes gemaakt? Dan zijn we benieuwd naar het resultaat. Deel jouw wolkenlampjes met de rest van de lezers via een reactie of ga naar de contactpagina.

kevin
Beheerder van woonmooi.be en een interieurfanaat met een hart voor modern design. Contacteer mij via de contactpagina voor vragen of opmerkingen.

Leave a Response

Fonts by Google Fonts. Icons by Fontello. Full Credits here »