Fold Pot: Bloempotten die Meegroeien met Planten
Previous
RANDOM
De Voor- en Nadelen van Rolluiken
Next
interieur

Zorg Voor een Speelse Toets met Muurstickers

by kevinaugustus 20, 2014

Wil je een speelse toets aan je woonkamer, slaapkamer of bureau geven? Dan is een muursticker misschien wel een goed idee. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en zorgen meteen voor een nieuwe uitstraling. Bovendien is er een overvloed aan keuze. Er zijn muurstickers met een inspirerende tekst of stickers met leuke afbeeldingen. Er is voor ieder wat wils!

Inspirerende teksten

Hou je van een goede quote? Dan zijn deze muurstickers iets voor jou. Er zijn niet alleen korte gedichtjes, maar ook bekende uitspraken van celebrities. Neem bijvoorbeeld een kijkje naar deze muurstickers van interieurvannu.be. Hier zijn nog een aantal leuke voorbeelden:

muursticker

muursticker-2

muursticker-3

muursticker-4

muursticker-5

Leuke afbeeldingen

Ook erg leuk zijn muurstickers met afbeeldingen. Net zoals bij de teksten, is er hier een overvloed aan keuze. Ze worden vooral in kinderkamers gebruikt, maar voor elke ruimte in huis is er wel een passende afbeelding te vinden – van de keuken tot de slaapkamer. Wij hebben alvast een aantal leuke voorbeelden verzameld, zoals deze muurstickers van Acaza:

creatieve muurdecoratie

muursticker-7

muursticker-8

muursticker-9

muursticker-10

kevin
Beheerder van woonmooi.be en een interieurfanaat met een hart voor modern design. Contacteer mij via de contactpagina voor vragen of opmerkingen.

Leave a Response

Fonts by Google Fonts. Icons by Fontello. Full Credits here »