Online Je Tuin Ontwerpen met Tekenmijntuin
Previous
RANDOM
Lederen Handgrepen zijn Verrassend Mooi
Next
interieur

Milo Combineert Lamp en Serre

by kevinnovember 25, 2014

Multifunctionele producten zijn altijd interessant. Omdat ze verschillende functies combineren, besparen ze heel wat plaats. Maar multifunctionele producten kunnen er ook gewoon goed uitzien. Zoals deze Milo lamp van Lightovo. Het is niet alleen een trendy hanglamp, maar ook een hangende ‘serre’ voor je planten.

lichtove hanglamp

Milo is an interior glass lampshade which expose and gives extra light to the blooming potted plants. Almost every plant this kind needs lot of light and carry. Nowadays because of lack of time and peace we don’t admire and respect flora as it deserves. Milo shows us how to slow down, catch this beauty again.and utter the sound of awe.

De Milo is perfect om van je plantje een blikvanger te maken. De ingebouwde LED-lamp zorgt voor voldoende licht, terwijl de twee openingen aan de zijkant voor extra lichtcirculatie zorgen. Via deze gaten kan je de plant tevens van water en meststoffen voorzien.

hanglamp voor planten

Er zijn verschillende varianten. Je kan namelijk kiezen uit een model met een moderne witte of zwarte pendel, of eentje die gemaakt is van hout.

Prijzen voor de Milo van Lightove zijn verkrijgbaar op aanvraag via deze website.

kevin
Beheerder van woonmooi.be en een interieurfanaat met een hart voor modern design. Contacteer mij via de contactpagina voor vragen of opmerkingen.

Leave a Response

Fonts by Google Fonts. Icons by Fontello. Full Credits here »