Een industriële badkamer

Industrieel is helemaal hot op dit moment! Als je van plan bent de badkamer indeling rigoureus aan te pakken, ga dan meteen voor deze stoere stijl. Met de vele ontwerpen valt er genoeg te kiezen voor jouw nieuwe inrichting wat in de smaak valt.

Verlichting

De verlichting aanpakken is een goede eerste stap. In veel huishoudens vind je een eenvoudige, ronde kap terug die weinig inspireert. Wanneer je voor industriële verlichting gaat, zul je een groot verschil zien in sfeer. Vaak is deze verlichting uitbundig met grote metalen kappen en andere gekke, unieke designs. Zo heb je ook lampen in een metalen framewerk. Je krijgt stoere, degelijke lampen die een mooie uitstraling geven.

De douche aanpakken

De douche kan je behoorlijk opleuken wat betreft industriële looks. Je kunt in plaats van de gewone draaiknop gaan voor een draaiknop die ook wordt gebruikt bij brandkranen. Zo heb je een erg origineel idee verwerkt in de badkamer. Maak de douche af met bijvoorbeeld een metalen douchewand waarin glas zit verwerkt. Ook dit is een mooie blikvanger die het plaatje afmaakt.

Zwart en wit combineren

Een zeer populaire trend op dit moment is de combinatie van de kleuren zwart en wit in de badkamer. Met name bij een industriële indeling oogt dit zeer luxe en origineel. Je kunt dan ervoor kiezen om het tegelwerk gelijk aan te pakken en wit toe te passen. Daarbij kan je enkele accessoires en/of kranen toevoegen met een andere kleur om deze extra op te laten vallen in het geheel.

Wastafel

Bij de wastafel kan je ook flink aan de slag met vernieuwen. Zo kan je een mooie kast plaatsen met industriële tinten. Of je gaat voor net wat subtieler met slechts enkele metalen poten die rondom de wastafel passen. Ook de standaard waskranen kan je laten vervangen voor een robuust ontwerp. Er zijn vele ontwerpen, het beste kan je industriële kranen vergelijken om zo jouw voorkeur te vinden.

Accessoires

Je kunt de badkamer nog veel meer aankleden met allerlei accessoires, planten en noem het maar op. Er is veel te vinden op het gebied van industrieel in de woonzaken, kijk en combineer voor jouw ideale badkamer.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.