Ultradunne Klok van Twelve24

De meeste digitale klokken voor thuis zien er niet erg mooi uit. Daar probeert Twelve24 verandering in te brengen. Zij ontwierpen de ClockONE, een ultradunne klok die je met plezier aan je muur hangt.

digitale klok van twelve24

Deze trendy digitale klok is 1 meter breed en 357mm hoog. Wat pas echt indrukwekkend is, is de dikte. De ClockONE van Twelve24 is slechts 5mm dik! Ze is dus smaller dan de meeste balpennen.

dunne digitale klok

Het woordje ONE in de naam ‘ClockONE’ is niet alleen van toepassing op de breedte, maar ook op de batterij. Het toestel werkt op een eenvoudige horlogebatterij die ongeveer 1 jaar meegaat. Dankzij de E-ink display is deze klok immers erg energiezuinig. Een bijkomend voordeel is dat je zelfs vanuit een scherpe hoek de tijd perfect kan aflezen.

clockone

Ben je geen fan van de grijze versie? Kies dan een model in een andere kleur, zoals roze, oranje, groen of wit. Er is voor elk wat wils.

Spijtig genoeg is de ClockONE niet goedkoop. Je kan jouw exemplaar reserveren voor $500 (zo’n 400 euro) via de Kickstarter pagina. De eerste leveringen zijn voorzien voor mei 2015.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.