Interieurdesign op Instagram: 11 Accounts om te Volgen

Hou je van trendy meubeltjes, hippe decoratiestukken en leuke DIY projecten? En heb je de Instagram app op jouw smartphone? Dan moet je zeker en vast deze accounts volgen. Ze delen allemaal prachtige foto’s over interieurdesign. Zo kan je heel wat inspiratie opdoen voor je eigen woning.

Homepolish

Dit populaire Instagram account heeft meer dan 90.000 volgers. Het wordt onderhouden door Mark en Peter, die tevens een gelijknamige blog hebben. Dagelijks worden er nieuwe foto’s van stijlvolle interieurs gepost. Hier kan je dus heel wat inspiratie opdoen.

homepolis instagram

Sibella Court

In het dagelijkse leven is Sibella Court een interieurontwerpster. Haar Instagram account staat dan ook vol meubelen, decoratiestukken en tips. Ze is zeker het volgen waard.

sibella court

Designsponge

Met meer dan 200.000 volgers is Designsponge waarschijnlijk een van de meest populaire Instagram accounts in dit lijstje. En terecht, want de foto’s die gedeeld worden zien er altijd geweldig uit.

designsponge instagram

Hommemaker

Deze account is het verlengde van de persoonlijke blog van Orlando Soria, Je vindt er niet alleen interieurinspiratie, maar ook leuke DIY projecten en decoratietips.

hommemaker instagram

Dominomag

Ook Dominomag mag niet in jouw Instagram feed ontbreken. Zij zorgen voor jouw dagelijkse portie interieurinspiratie.

dominomag instagram

Bonniwhyteinteriors

Dit is de Instagram account van Regina Bonnici, een interior designer uit Melbourne, Australië. Zij houdt van moderne meubelen en kleurrijke decoratiestukken, wat je duidelijk terugziet in de foto’s die ze post.

interieurdesign op instagram

NickeyKehoe

NickeyKehoe is de Instagram account van de gelijknamige interieurwinkel in Los Angeles. De meeste producten zijn dan ook te koop in de winkel. Spijtig genoeg leveren ze nog niet in België…

nickeykehoe

Francesloom

Kelly Vittengl heeft een hart voor Scandinavisch interieurdesign. Maar blijkbaar is ze ook fan van tapijten. Ze noemt zichzelf dan ook een ‘rug slinger’.

francesloom instagram

Burnhamdesign

Burnham Design is de ontwerpstudio van Betsy Burnham. Via haar Instagram account deelt ze prachtige foto’s van de verschillende projecten waar momenteel wordt aan gewerkt. Je krijgt dus als het ware een beeld van het dagelijkse leven van een interieurontwerpster.

burnhamdesign instagram

Studioten25

Prachtige interieurs, toffe decoratiestukken en schattige honden … dat is een korte samenvatting van de Instagram account Studioten25, een ontwerpstudio uit Dallas. De bijna 2000 posts tonen aan dat dit een erg actieve account is.

studioten25

Simplygrove

Kirsten Grove is een interieurontwerpster in hart en nieren. Vandaag de dag heeft ze een winkeltje waar ze allerlei meubelen en decoratiestukken verkoopt. Via haar Instagram account leer je meer over haar aanbod.

simplygrove

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.