Webshop in de kijker: Rosti Mepal

Sinds jaar en dag proberen we groenafval zo veel mogelijk te sorteren om onze compostbak te voeden. Daarom staat er een oud plastieken bakje op het aanrecht. Hier leggen we bananenschillen, koffiegruis, scampistaartjes en ander groen afval in, zodat we niet vijf keer per dag naar de tuin moeten. Na ettelijke jaren heeft dit bakje haar beste tijd gehad. Tijd dus om een nieuw exemplaar te zoeken. Mijn oog viel op een model van Rosti Mepal.

Rosti Mepal

Sommige mensen zullen Rosti Mepal kennen van hun kleurrijke brooddozen en schoolbekers. Maar het bedrijf heeft veel meer in petto. In hun webshop vind je onder andere bewaardozen, snijplanken, kommen en dienbladen. De ontwerpen zijn een mix van Nederlands en Scandinavisch design. De producten hebben dus een tijdloze uitstraling die in elke interieurstijl past.

Ook leuk in de Rosti Mepal webshop is het tabblad ‘onderdelen’. Hier kan je reserveonderdelen bestellen voor alle producten. Is het deksel van je mixkom kapot? Geen probleem, want je bestel gewoon een nieuw deksel online.

rosti mepal webshop

Afvalbakje gevonden!

Even de draad terug oppikken … Ik was dus op zoek naar een nieuw afvalbakje voor groenafval. Dit model van Rosti Mepal voldeed aan alle ‘eisen’. Een modern design dat mag gezien worden? Check! Voldoende groot? Check! Onderhoudsvriendelijk? Dubbel check! Wij kozen voor de zilveren kleur, maar dit afvalbakje is ook beschikbaar in het zwart, wit, grijs, rood en geel/groen.

Bestellen; door de checkout en online betalen. Enkele dagen later werd het pakketje aan de deur geleverd. Ondertussen doet het afvalbakje al enkele dagen dienst in onze keuken. Hij past mooi bij onze koffiezet, niet?

rosti mepal afvalbakje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.