Kleur Je Interieur Zonder te Verven

Kleur doet leven. Een interieur zonder kleur is saai en eentonig. Wil je zelf wat kleur aan je interieur geven maar heb je geen zin om de verfpotten boven te halen? Neem dan een kijkje naar onderstaande tips. Hiermee geef je meteen een speelse toets aan je interieur zonder het hele weekend in verfkleren rond te lopen.

Bloemen

Met bloemen zit je nooit fout. Ze verspreiden een heerlijke geur door de hele kamer en ze zorgen voor de finishing touch van je interieur. Bovendien zijn er bloemen in alle kleuren van de regenboog. Wit, rood, blauw, oranje, paars … een kleurrijk boeket is altijd mooi.

kleurrijke bloemen

Kussens

Kussens zijn de perfecte manier om kleur aan je interieur te geven. Ze zijn helemaal niet zo duur en er is een overvloed aan keuze. Er zijn niet alleen effen kussens, maar ook exemplaren met speelse patronen. Kussens kan je nooit genoeg hebben!

kleurrijke kussens

Verlichting

Nog een leuke manier om een kleurrijke toets aan een ruimte te geven, is via lampen. De meeste modellen zijn namelijk verkrijgbaar in hele reeks kleuren. Je kan dus gerust voor een frisse tint kiezen.

gekleurde lamp

Tapijten

Laat die saaie kleuren achterwege en ga voor een speels tapijt. Met een eenvoudig tapijt geef je meteen een frisse uitstraling aan je woonkamer. Ook hier is er een overvloed aan kleuren en patronen. Er is dus voor ieder wat wils.

speels tapijt

Gordijnen

In de meeste woningen gebruikt men subtiele gordijnen. Maar een opvallende stof kan wonderen doen. Zo worden de gordijnen dé eyecatcher van jouw interieur.

roze gordijnen

Schilderijen

Een van de eenvoudigste manieren om voor wat kleur te zorgen is via een schilderij. Er zijn namelijk prachtige kunstwerken te vinden met opvallende kleuren, zoals deze creatie van Leonid Afrmov. Uiteraard zijn er nog duizenden andere kunstenaars om uit te kiezen.

kleurrijk schilderij leonid afrmov

Muurstickers

In plaats van een schilderij op te hangen, kan je ook voor een muursticker kiezen. Muurstickers zijn niet alleen mooi in een kinderkamer, maar ook in andere ruimtes van je woning. Ze zijn zeker het overwegen waard.

muursticker

Meubelen

Tenslotte mogen we ook meubelen niet vergeten. Een gele barstoel, oranje bijzettafeltje of blauwe fauteuil zijn de ideale blikvanger. Wees dus niet bang om voor kleurrijke meubelen te kiezen.

kleurrijke zetel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.