De Perfecte Accessoires voor Movember

Het is weer zover: Movember. Tijdens deze maand laten mannen hun snor groeien om mannelijke gezondheidsproblemen onder de aandacht te brengen. Het is ook de perfecte periode om je huis aan te kleden volgens het Movember-thema. Er zijn immers een heleboel toffe snor-gerelateerde accessoires te vinden:

Snor koffietassen. Deze koffietassen zien er niet alleen leuk uit door de hippe kleuren, maar ook door de verschillende snorren. Er zijn zelfs verschillende modellen. Deze koffietassen ook leuk voor op kantoor.

snor koffietassen

LED Metal Mustache. Deze metalen snor kan je aan je muur hangen. Ze heeft een aantal decoratieve LED-lichtjes voor een leuke vintage look.

led snor verlichting

Movember onderleggers. Uiteraard mogen tijdens Movember deze coole onderleggers niet ontbreken. Ze zijn perfect om een ijskoude pint op te zetten.

movember onderleggers

Snorren behangpapier. Ben je echt verzot op snorren? Dan kan je nog een stapje verdergaan en dit behangpapier met snorren kopen. Het is perfect voor de aankleding van een echte man cave.

snorren behangpapier

Flesopener. Voor feestjes is deze flesopener perfect. Bevestig hem aan de muur en gasten kunnen zelfs hun biertjes of frisdrank openen.

movember flesopener

Kaarshouder. Wil je het lekker gezellig maken tijdens Movember? Dan komt deze kaarshouder in de vorm van een snor zeker en vast van pas. Er zijn zelfs verschillende soorten verkrijgbaar.

kaarshouder in de vorm van een snor

Snorkussen. Met dit hippe kussen geef je meteen een speelse toets aan je salon. Het is een echte must-have voor iedereen die van unieke decoratiestukken houdt.

snorkussen

Tom Selleck. Last but not least: deze vintage foto van Tom Selleck. We kunnen aan niemand anders denken met zo’n geweldige snor. Hang deze kader in je woonkamer om te laten zien dat je een echte fan bent van snorren.

tom selleck snor

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.