8 Voorbeelden van Moderne Zwemvijvers
Previous
RANDOM
Hippe minivijvers die zelfs op het kleinste terras passen
Next
interieur

Foscarini Rituals Geïnspireerd door Chinese Lantaarns

by kevinjuli 7, 2015

Verlichting kan een interieur maken of kraken, dat weet iedereen. We kunnen het belang van goede en stijlvolle verlichting niet genoeg onderstrepen. Natuurlijk moet een armatuur in de eerste plaats mooi zijn. Op dat vlak is de Foscarini Rituals collectie alvast een topper.

foscarini rituals hanglamp

De Foscarini Rituals werden ontworpen door Ludovica+Roberto Palomba. Ze lieten zich inspireren door de klassieke Chinese lantaarns. Dat zien we niet alleen aan de vorm van deze designlampen, maar ook aan het gebruikte materiaal. De glazen kap ziet eruit alsof ze gemaakt is van rijstpapier. Hierdoor verspreidt de Foscarini Rituals een mooi, diffuus licht. De houten pootjes passen perfect bij de natuurlijke uitstraling.

close up foscarini rituals

Zoals steeds is er een overvloed aan keuze. De Rituals collectie van Foscarini bestaat namelijk uit hang- en tafellampen in diverse vormen en afmetingen. Hierdoor is er voor elke ruimte een passend model te vinden.

kevin
Beheerder van woonmooi.be en een interieurfanaat met een hart voor modern design. Contacteer mij via de contactpagina voor vragen of opmerkingen.

Leave a Response

Fonts by Google Fonts. Icons by Fontello. Full Credits here »