De Ideale Decoratiestukken voor Friends-Fans

De Amerikaanse sitcom Friends is ongetwijfeld een van de meest populaire series van de laatste jaren. Meer dan 50 miljoen kijkers keken naar de grote finale in 2004 en zelfs de herhalingen bleven miljoenen kijkers aantrekken. Het is dus geen verrassing dat er heel wat afgeleide producten van deze serie te vinden zijn. Na een korte speurtocht op het internet ben ik een heleboel toffe Friends decoratiestukken tegengekomen – ideaal voor fans van deze serie.

Friends Silhouette

Deze silhouettes vonden we in de Etsy shop van May Leong, een ontwerpster uit Sydney, Australië. Het is een van de vele leuke dialogen tussen Ross en Rachel:

Ross : I’m Doctor Ross Geller
Rachel : Ross, please, this is a hospital, okay? That actually means something here.

ross rachel friends silhouette

Gele kader

Zit er nog een ouderwets piepgaatje in je deur? Dan mag deze gele kader niet ontbreken. Het ontwerp werd ook gebruikt in Friends, in het appartement van Monica. Hier is trouwens nog een leuk weetje: deze kader komt van een spiegeltje dat een van de crewleden had gebroken. Omdat de kader nog intact was, besloot men deze rond het piepgaatje te hangen.

friends gele kader piepgaatje deur

Joey & Chandler Blueprint

Dit decoratiestuk is een blueprint van het appartement van Joey en Chandler. Alle bekende elementen zijn aanwezig, zoals de foosball tafel, de retro ijskast en de twee relaxzetels. Er is tevens een versie met het appartement van Monica beschikbaar.

joey chandler appartement blueprint

How you doin’?

Eleanor Rose Nolan uit Liverpool goot de meest bekende uitspraak van Joey in een prachtige poster. Het is de ideale verwelkoming voor een inkomhal.

how you doin poster

Pivot kussen

Pivot! PIVOT! Is er een beter cadeau voor een housewarming? Ik denk het niet. Dit kussen is het ideale geschenk voor een Friends fan.

ross pivot kussen friends

Friends minimalist poster

Less is more … in deze minimalistische poster van Friends herken je meteen de begingeneriek. Dankzij de frisse kleuren is het de perfecte blikvanger voor jouw woonkamer. Het is een echte must-have voor liefhebbers van Friends.

friends minimalist poster

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.