Een Gebreide Poef: Mooi met een Warme Uitstraling

Hou je van een gezellig sfeer in je woonkamer? En ben je op zoek naar een extra voetsteun? Dan mag een gebreide of gehaakte poef niet ontbreken. Deze poefs zijn erg handig om je voeten op te leggen, maar kunnen ook dienen als decoratiestuk. Een gebreide poef is dus zowel praktisch als esthetisch een meerwaarde.

gehaakte pouf

Net zoals bij de meeste meubelen, is er op het vlak van gehaakte poefen een ruime keuze. Naast de klassieke vierkante modellen zijn de ronde varianten erg in trek. Deze bolvormige poefs zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Bovendien kan je kiezen uit diverse patronen. Welke gebreide poef je ook kiest, ze past in elk interieur – landelijk of modern. Gebreide poefs kunnen dus overal gebruikt worden en zijn verrassend veelzijdig. Laat je alvast inspireren door de voorbeelden op deze pagina.

ronde gehaakte poefs

detail van een gebreide poef

pouf breien

gevlochten poef

Wist je trouwens dat het helemaal niet zo moeilijk is om zelf een poef te breien? Al wat je nodig hebt is dikke wol, brijnaalden en een vulling. Via Google zijn er verschillende blogs met instructies te vinden, zoals deze van theperfectyou en LVLY. Door zelf een poef te maken kan je dus heel wat geld uitsparen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.