Verrassend Stijlvol: Zwarte Kranen
Previous
RANDOM
Tips voor een Gedeelde Kinderkamer
Next
interieur

De Rekbare Salontafel van Reinier De Jong

by kevinoktober 10, 2014

De salontafel is het hart van de woonkamer. Ze wordt voor allerlei zaken gebruikt; om drankjes op te zetten, magazines in op te bergen of misschien zelfs om de afstandsbedieningen in te verstoppen. Een salontafel moet dus niet alleen mooi, maar ook praktisch zijn. De Nederlandse designer Reinier De Jong combineert beide eigenschappen in zijn REK salontafel.

uitrekbare salontafel

Het handige aan deze salontafel is dat je ze makkelijk groter kan maken. Je kan ze dus uitREKken (vandaar de naam). Ze past dus zowel in grote als kleine woonkamers.

reinier de jong tafel

Bovendien beweegt deze salontafel in twee richtingen. Je kan bijvoorbeeld een L-vorm maken, waarbij het middelste stuk aan de zijkant uitsteekt.

REK salontafel

Deze handige salontafel is beschikbaar in twee kleuren: blote eik of een witte versie. Er is tevens een variant waar enkel de bovenkant een witte kleur kreeg. Wil je de REK salontafel van Reinier De Jong in huis halen? Dat kan via de contactgegevens op zijn website.

kevin
Beheerder van woonmooi.be en een interieurfanaat met een hart voor modern design. Contacteer mij via de contactpagina voor vragen of opmerkingen.

Leave a Response

Fonts by Google Fonts. Icons by Fontello. Full Credits here »