Eigenzinnige en unieke stoelen van XOOON

Ben je opzoek naar eigenzinnige en unieke stoelen? Dan raad ik aan om de stoelen van het woonmerk XOOON eens te bekijken. XOOON ontwerpt met alle liefde meubels, waaronder stoelen. Kenmerkend voor het woonmerk zijn de eigenzinnige en opvallende ontwerpen, zonder daarvoor de functie van het meubel uit het oog te verliezen. Bij een stoel is het natuurlijk belangrijk dat je optimaal kun relaxen, want het leven is al druk genoeg. Verder is het voordeel van XOOON dat je de meubels zo kunt samenstellen dat ze perfect in je interieur passen.

Unieke eetkamerstoelen

XOOON heeft onder andere eetkamer in haar collectie zitten. De diverse eetkamerstoelen zijn prima met elkaar te combineren. Je kunt kiezen voor stoelen in verschillende stijlen waarbij je de kleur met elkaar kunt laten overeenkomen. Maar natuurlijk kun je ook het design van de stoel extra benadrukken. Dan kun je ervoor kiezen om iedere stoel een eigen kleurtint te geven. Maar maak het niet te bont. Laat de kleuren van de stoelen bijvoorbeeld ook in andere decoraties of in het behang terug komen. Hierdoor zorg je ervoor dat je woonkamer een geheel vormt. Verder kun je nog spelen met het aantal stoelen. Een oneven of juist een even aantal, vandaag de dag is niets te gek. Bij een even aantal stoelen kun je kiezen voor twee type stoelen. Kortom, laat je creativiteit de vrije loop gaan want de mogelijkheden zijn eindeloos.

xooon eetkamerstoelen

Fauteuils met eigenzinnig ontwerp

De afgelopen jaren heeft de fauteuil een flinke metamorfose ondergaan. In de begin tijden was er qua design weinig leuks aan te beleven. Vandaag de dag springen de fauteuils van XOOON in het oog door de eigenzinnige ontwerpen en daarnaast zitten ze ook nog eens verrassend lekker. Het fijne van een fauteuil is dat ze precies om je heen passen. Daardoor kun je er heerlijk in wegkruipen met je boek en ook nog eens helemaal tot rust komen. Om het nog comfortabeler te maken kunnen sommige fauteuils gecombineerd worden met een bijpassend voetenbankje of poef.

Barstoelen in de keuken

Vandaag de dag vind je steeds vaker een kookeiland in de keuken terug. Deze kookeilanden worden vaak gecombineerd met een bartafel. Hierdoor is de keuken meer dan alleen een plek om te koken geworden. Gezinnen komen samen in de keuken om bij te kletsen aan de bartafel of om even snel een broodje te eten. In de collectie van XOOON vind je daarom ook een leuk aanbod barstoelen. Een barstoel wordt vaak verward met een barkruk, maar is niet het zelfde. Een barstoel heeft in tegenstelling tot een barkruk een rugleuning,

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.