Tips voor de plaatsing van dakramen
Previous
RANDOM
Regenwater opvangen en hergebruiken
Next
tuin

Tuinverlichting inspiratie van DeltaLight

by kevinfebruari 17, 2016

DeltaLight is een onderneming uit Moorsele (België) die in 1989 werd opgericht door ontwerper Paul Ameloot. De visie van Paul was simpel: architecturale verlichting ontwerpen met aandacht voor kwaliteit en esthetiek. Het resultaat mag gezien worden. DeltaLight heeft ondertussen een uitgebreide collectie voor binnen en buiten. Vandaag nemen we een kijkje naar de tuinverlichting van dit merk.

deltalight grondspots

Tuinverlichting is een ruim begrip. In een tuin zijn namelijk verschillende elementen terug te vinden: het terras, wandelpaden, een houten bijgebouw, bloemenperkjes, enz. DeltaLight probeert voor al deze plekken een gepaste lichtoplossing aan te bieden. Dat doen men via grondspots, tuinpalen, wandlampen en zelfs plafondverlichting.

deltalight spots op paal aan zwembad

Wat de DeltaLight tuinverlichting zo populair maakt, is de eenvoud. Deze lampen hebben een simpele, sobere vorm. Hierdoor zijn ze niet gebonden tot een bepaald type tuin – strak afgelijnd of een natuurlijke chaos. Voor elke tuin en ieders smaak is er een passend model.

moderne tuinpalen van deltalight

Zoals eerder al gezegd, spendeert DeltaLight erg veel aandacht aan de kwaliteit van haar producten. Dat moet ook, want buitenshuis krijgt deze verlichting heel wat te verduren. Regen, wind, vriestemperaturen, slijk … kunnen tuinverlichting aantasten. Daarom gebruikt het merk hoogwaardige materialen. Bovendien zijn deze lampen beschermd tegen waterstralen.

deltalight wandlampen voor buiten

Ook niet te vergeten: de nieuwste reeks DeltaLight tuinverlichting maakt gebruik van LED. Dat heeft twee voordelen: de lampen zijn erg energiezuinig (je kan ze dus probleemloos ‘s nachts laten branden) en ze hebben een erg lange levensduur. LED-tuinverlichting is dus een win-win situatie.

tuinpadverlichting met palen

kevin
Beheerder van woonmooi.be en een interieurfanaat met een hart voor modern design. Contacteer mij via de contactpagina voor vragen of opmerkingen.

Leave a Response

Fonts by Google Fonts. Icons by Fontello. Full Credits here »