10 Mooie en Goedkope Kerstdecoraties
Previous
RANDOM
Milo Combineert Lamp en Serre
Next
tuin

Online Je Tuin Ontwerpen met Tekenmijntuin

by kevinnovember 25, 2014

Heb je leuke ideeën voor je tuin, maar kan je ze niet op papier krijgen? Dan is er een interessante oplossing: tekenmijntuin®. Met dit online tuinontwerpprogramma heb je in een handomdraai je eigen droomtuin getekend.

De software van tekenmijntuin is verrassend makkelijk te gebruiken. Het programma presenteert stap voor stap alle keuzes en mogelijkheden en helpt je jouw droomtuin te ontwerpen. Het tekenwerk gaat bijna vanzelf! Schetsen, selecteren, slepen, vergroten, verkleinen … op een eenvoudige manier geef je alle elementen en objecten in je tuin een plek.

tekenmijntuin software 2d en 3d

Zorgeloos schetsen, eindeloos combineren, probleemloos uitproberen, kosteloos ideeën opdoen? Het kan allemaal. Kies de producten uit de bibliotheek, zoals tuinmaterialen, beplanting en meubelen en begin met inrichten. Zorg dat u ingelogd bent (eenmalige, kosteloze registratie), zodat je jouw nieuwe ontwerp kan opslaan of afdrukken. Toch niet tevreden met het eindresultaat? Je kan later opnieuw inloggen en het tuinontwerp aanpassen.

tuindesign software

Daarnaast is er nog een plusaccount, waarmee je het ontwerp zelfs in 3D kan bekijken. Je kan het ook op schaal afdrukken, inclusief maatvoering. Met een plusaccount kan je tevens de hoogtes van elementen als schuttingen en hagen aanpassen. Tenslotte is het mogelijk om meerdere ontwerpen op te slaan op je profiel.

Wil je zelf deze software proberen? Ga naar tekenmijntuin.be, maak een account en laat je fantasie de vrije loop. En vergeet niet om het resultaat in de reacties te posten.

kevin
Beheerder van woonmooi.be en een interieurfanaat met een hart voor modern design. Contacteer mij via de contactpagina voor vragen of opmerkingen.

Leave a Response

Fonts by Google Fonts. Icons by Fontello. Full Credits here »