Een loungeset kopen voor romantische avondjes in je tuin

Uitstapjes maken kost vaak handenvol geld. Een avondje uit eten of een cinemabezoek kost al gauw tientallen euro’s. Maar je kan het ook thuis gezellig maken. Met een loungeset, bijvoorbeeld. Een loungeset is perfect om samen met je partner romantische momenten te beleven in je eigen tuin.

First things first: een loungeset kiezen

Heb je nog geen loungeset? Dan moet je eerst een passend model kiezen. Gelukkig zijn er verschillende winkels en webshops waar je een loungeset kan kopen. Een bezoekje aan een fysieke winkel is altijd de moeite waard. Maar je kan evengoed rustig vanop de zetel door een online catalogus bladeren en daar een bestelling plaatsen.

Tijdens het beslissingsproces zal je merken dat er diverse materialen zijn.

Elk materiaal heeft voor- en nadelen. Een plastic loungeset is bijvoorbeeld goedkoop, maar durft weleens te barsten wanneer er een object op valt. Daar tegenover staat dat aluminium vrij duur kan uitvallen, maar nagenoeg geen onderhoud vereist. Wicker wordt ook vaak gekozen. Dit materiaal beschikt over een unieke aantrekkingskracht en bovendien bestaan er heel veel verschillende manieren om ze aan te kleden. Daarnaast zit er vaak garantie op. Zo geeft 4 Seasons Outdoor 10 jaar garantie op wicker loungesets.

Een romantische aankleding

Echt romantische momenten in je loungeset beleef je uiteraard vooral wanneer deze mooi is aangekleed. Een paar kaarsjes doen wonderen. Maar denk ook aan andere accessoires, zoals kussens. En een paar rozenblaadjes doen het altijd! Heb je een loungeset met een tafeltje? Dan heb je plaats voor een lekker apperitief en een hapje. Zo wordt meteen de juiste toon gezet. Dat gecombineerd met een zacht, romantisch muziekje kan zomaar het begin vormen van een op en top romantische avond.

Romantische avonden

Tijdens de dag kan je volop genieten van jouw loungeset. Maar het wordt allemaal nog romantischer na het ondergaan van de zon. Om er zeker van te zijn dat je ook ’s avonds samen met jouw partner kan genieten in de loungeset, doe je er goed aan om een paar dekentjes te voorzien. Eventueel koop je een speciale koffer waar je deze dekentjes samen met de kussens van de loungeset kan opbergen. Daarnaast zijn er nog andere elementen die ervoor zorgen dat de temperatuur altijd aangenaam blijft. Denk aan een speciaal buitenkacheltje of het gebruik van een terrasverwarmer. Op deze manier is het ook tijdens lagere temperaturen heerlijk vertoeven in je loungeset.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.