Over woonmooi

Bouwen, renoveren, decoreren …

Of je nu voor de eerste keer gaat bouwen, een badkamer in een nieuwe kleedje wil stoppen of op zoek bent naar toffe meubelen, je kan altijd bij woonmooi.be terecht. In dit online woonmagazine krijg je wekelijks een nieuwe lading tips, trends en inspiratie voorgeschoteld.

We hebben het over alle aspecten van wonen; van de opbouw tot de afwerking. Daarom hebben we onze website onderverdeeld in drie delen: bouw, interieur en tuin. Zo kan je snel en eenvoudig meer informatie over jouw favoriete onderwerp vinden.

woonmooi bouwblog

Bouwplannen? Dan moet je bij woonmooi bouw zijn. Hier vind je informatie over bouwmethoden, materiaaltips en suggesties in verband met de implementatie van technieken.

woonmooi interieurblog

Voor een stijlvolle woonkamer, slaapkamer of keuken kan je bij woonmooi interieur terecht. In dit gedeelte is alles te vinden voor een mooi interieur; van kleurenschema’s tot meubelen en verlichting.

woonmooi tuinblog

Heb je een woning met een tuin? Vergeet dan niet om een kijkje te nemen naar woonmooi tuin voor tips in verband met de beplanting, de inrichting van een terras of de aanleg van een zwembad.

Nieuwsbrief

Geen tijd om dagelijks de website te bezoeken? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de leuke artikels op woonmooi.be en andere interessante woonblog. Onze nieuwsbrief wordt wekelijks verzonden (meestal op vrijdag).

Contacteer ons

Heb je vragen, suggesties, opmerkingen … ? Dan kan je ons altijd contacteren via de contactpagina. We proberen om emails binnen de 24 uur te beantwoorden, maar door omstandigheden kan dit langer zijn.

Partner worden?

Zou je graag een product laten reviewen of een bedrijf in de kijker zetten? Word dan een woonmooi partner. Er zijn diverse promotiemogelijkheden. Contacteer ons voor meer informatie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.