Verrassend Stijlvol: Zwarte Kranen

In de meeste badkamers vinden we glanzende kranen terug die gemaakt zijn van chroom. Dit materiaal ziet er niet alleen goed uit, het is ook erg gebruiksvriendelijk. Maar heb je er al eens aan gedacht dat er ook andere mogelijkheden zijn? Een zwarte kraan bijvoorbeeld, kan erg mooi zijn. Geloof je ons niet? Neem dan maar een kijkje naar onderstaande voorbeelden.

zwarte kranen

Vooral in combinatie met witte tegels of een wit bad/douche komen zwarte kranen tot hun recht. Ze zorgen voor een mooi contrast. De badkraan en douchekop wordt zo de blikvanger van jouw badkamer.

zwarte kranen badkamer

Als je voor zwarte kranen kiest, gebruik je best nog andere zwartgekleurde objecten in je badkamer. Wastafels, kastjes, decoratiestukken … zijn er ook erg stijlvol uit in een zwarte kleur.

Een belangrijk voordeel van zwarte kranen is dat ze minder snel vuil worden. Kalkaanslag is minder snel zichtbaar. Ze zijn dus ideaal voor mensen die op zoek zijn naar onderhoudsvriendelijke kranen.

zwarte badkamerkraan

Ja, zelfs in de keuken hoef je niet altijd voor chroom te kiezen. Ook hier kan een zwarte variant wonderen doen, zeker en vast in combinatie met kasten en lades in dezelfde kleur.

zwarte keukenkraan

Zoals je in deze voorbeelden ziet, zijn zwarte kranen verkrijgbaar in verschillende vormen en formaten. Klassiek of modern, er is voor elk wat wils.

moderne zwarte badkraan

Je denkt misschien dat zwarte kranen enkel in een wit interieur gebruikt kunnen worden. Niets is minder waar, want ook in combinatie met frisse tinten komen deze kranen tot hun recht. Ze vallen iets minder op, maar toch blijven ze de perfecte eyecatcher.

11 replies on “Verrassend Stijlvol: Zwarte Kranen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.