Knoopkussens van Ragnheiour Osp
Previous
RANDOM
4 Retro keukenrobots die gezien mogen worden
Next

10 Coole Creatieve Deurmatten

by kevin on maart 15, 2016
interieur

Matten aan de voor- of achterdeur zijn nog altijd een must-have. Je kan er rustig je voeten vegen, zodat het binnen geen modderpoel wordt. Helaas zijn de meeste deurmatten saai en inspiratieloos. Gelukkig zijn er een heleboel creatievere oplossingen, zoals deze 10 voorbeelden aantonen.

Go Away

Er zijn heel wat deurmatten die je gasten welkom heten. Ben je niet zo sociaal aangelegd? Dan is deze ‘go away’ mat een betere keuze. Met een beetje geluk houdt ze ongewenste gasten en deur-aan-deur verkopers op een afstand.

go away deurmat

Houten deurmat

De meeste deurmatten worden gemaakt van stof. Wie op zoek is naar iets anders, moet misschien deze houten deurmat in huis haal. Ze worden gemaakt van houten schijven in diverse grootten. Cool, niet?

houten deurmat met houten schijven

Hello deurmat

Deurmatten hoeven niet altijd saaie kleuren te hebben. Dit model bewijst dat frisse kleuren ook kunnen. Geef je inkom een frisse look en laat je gasten zich meteen welkom voelen met deze ‘hello’ deurmat!

hello deurmat

Wolk welkomstmat

Deze deurmat in de vorm van een wolk kan je makkelijk zelf maken. Al wat je moet doen is een mat kopen, een wolksjabloon maken en de vorm uitknippen. Laat je fantasie de vrije loop, want er zijn nog een heleboel andere vormen mogelijk.

deurmat wolk

Flamingo deurmat

Geef nu toe, van deze flamingo deurmat word je toch op slag goed gezind? Ik ben er zeker van dat ze een lach tovert op het gezicht van elke bezoeker.

flamingo mat

Eland deurmat

Flamingo’s hebben we reeds gehad. Deze keer zijn elanden aan de beurt. Dankzij het bordeaux-zwarte kleurenpalet is deze mat perfect voor tijdens de eindejaarsfeesten. Ze geeft een feestelijke toets aan elke voordeur.

eland deurmat

DIY

Doe-het-zelvers kunnen super eenvoudig een gepersonaliseerde deurmat ontwerpen. Met een beetje verf en sjablonen kom je al een heel eind verder. Laat je alvast inspireren door dit ontwerp, waar cactussen voor een speelse toets zorgen.

zelfgemaakte deurmat

Adventure awaits

Deze deurmat doet ons herinneren dat er buiten heel wat avonturen wachten. Trek er dus op uit, zet je beste beentje voor en beleef onvergetelijke belevenissen!

deurmat8

Koordmat

Wil je echt een creatieve deurmat? Dan is deze koordmat iets voor jou. Het ontwerp is handgemaakt en werd geïnspireerd door zeemansknopen. Deze koordmat bestaat uit hoogwaardig hemp en kan dus gerust regen en wind doorstaan.

deurmat hemp geknoopt

Spreekballon

Ook deze spreekballon deurmat kan je makkelijk zelf maken. Je hebt een mat (duh), schaar, lijm, verfspray, papier, stift en een breekmes nodig. Misschien is dit wel een leuk projectje om tijdens een regenachtige zondag te proberen?

hey you deurmat

kevin
Beheerder van woonmooi.be en een interieurfanaat met een hart voor modern design. Contacteer mij via de contactpagina voor vragen of opmerkingen.

Leave a Response

Fonts by Google Fonts. Icons by Fontello. Full Credits here »