Trend: Marokkaanse Tapijten

Bij woonmooi proberen we jou op de hoogte te houden van de nieuwste interieurtrends. En deze trend moesten we absoluut delen! Tegenwoordig is er niets hipper dan een mooi Marokkaans tapijt in je huis. Deze (meestal) handgemaakte vloerkleden zorgen voor een stijlvolle, warme uitstraling in je woonkamer, eetkamer, slaapkamer of bureau.

Het leuke aan Marokkaanse tapijten is dat er enorm veel variatie is op het vlak van kleuren en patronen. Er zijn de klassieke rode designs met abstracte vormen, maar ook moderne Marokkaanse tapijten met eenvoudige, minimalistische lijnen. Er is iets voor ieders budget. En dankzij deze variatie passen deze vloerkleden in elke interieurstijl. Ook bij jou zal zo’n Marokkaans tapijt dus niet misstaan.

Wil je wat ideeën opdoen? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je een aantal mooie Marokkaanse tapijten in verschillende interieurstijlen. Zoals je ziet zijn er erg veel mogelijkheden. Laat je inspireren en misschien ligt er een van deze modellen binnenkort bij jou thuis.

marokkaans tapijt

marokkaans vloerkleed

wit tapijt met marokkaans design

kleurrijk tapijt in de woonkamer bij een open haard

rood vintage marokkaans tapijt

zwart wit tapijt in de slaapkamer naast het bed

detail van franjes bij een rood marokkaans tapijt

One reply on “Trend: Marokkaanse Tapijten

 • Henk Panhuizen

  Goedemiddag
  Wij komen telkens weer op de foto’s in bovenstaand artikel uit ( by Kevin, 22 juni 2015, in Interieur) als wij op internet opzoek zijn naar mooie vloerkleden. Kunt u ons helpen aan de verkoopadressen van de kleden op foto 1 ( kind met speeltent), 3 (met designstoel voor witte muur) en 6 (geruit kleed met stoeltje, ladder en pantoffels).
  U zou ons erg helpen!
  Met vriendelijke groeten
  Henk Panhuizen

  Beantwoorden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.