De Tijdloze Charme van het Visgraat Patroon
Previous
RANDOM
Plantillo Kussens: Haal je Tuin naar Binnen
Next

Trend: Marokkaanse Tapijten

by kevin on juni 22, 2015
interieur

Bij woonmooi proberen we jou op de hoogte te houden van de nieuwste interieurtrends. En deze trend moesten we absoluut delen! Tegenwoordig is er niets hipper dan een mooi Marokkaans tapijt in je huis. Deze (meestal) handgemaakte vloerkleden zorgen voor een stijlvolle, warme uitstraling in je woonkamer, eetkamer, slaapkamer of bureau.

Het leuke aan Marokkaanse tapijten is dat er enorm veel variatie is op het vlak van kleuren en patronen. Er zijn de klassieke rode designs met abstracte vormen, maar ook moderne Marokkaanse tapijten met eenvoudige, minimalistische lijnen. Er is iets voor ieders budget. En dankzij deze variatie passen deze vloerkleden in elke interieurstijl. Ook bij jou zal zo’n Marokkaans tapijt dus niet misstaan.

Wil je wat ideeën opdoen? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je een aantal mooie Marokkaanse tapijten in verschillende interieurstijlen. Zoals je ziet zijn er erg veel mogelijkheden. Laat je inspireren en misschien ligt er een van deze modellen binnenkort bij jou thuis.

marokkaans tapijt

marokkaans vloerkleed

wit tapijt met marokkaans design

kleurrijk tapijt in de woonkamer bij een open haard

rood vintage marokkaans tapijt

zwart wit tapijt in de slaapkamer naast het bed

detail van franjes bij een rood marokkaans tapijt

kevin
Beheerder van woonmooi.be en een interieurfanaat met een hart voor modern design. Contacteer mij via de contactpagina voor vragen of opmerkingen.

Leave a Response

Fonts by Google Fonts. Icons by Fontello. Full Credits here »