Trend Gespot: De Natuur in Huis

Is het je ook al opgevallen dat er steeds meer ‘botanical’ accessoires zijn? Dan heb ik het vooral over posters, beeldjes en planten. Groen in je interieur is een trend die terug is van nooit weggeweest. Hoog tijd dus om Moeder Natuur op je interieur los te laten!

Planten

Wie aan de natuur denkt, denkt aan planten. Elke kamer heeft dan ook een plantje nodig. Hoge planten, een vaas met bloemen, kleine vetplantjes … er zijn mogelijkheden in overvloed.

Een beetje groen ziet er niet alleen goed uit, het zorgt ook voor een frisse geur. Planten in een kantoor kunnen zelfs je concentratie verhogen. Er zijn dus redenen genoeg om de natuur in huis te halen.

planten in huis

hoge plant in woonkamer

hoge cactussen op een tafeltje

Groene Posters

Posters zijn hot. Het is hipper dan ooit om een coole poster in je woonkamer, keuken of slaapkamer te hangen. En wat is er leuker dan onderstaande prints? Je vindt er posters van kruiden, planten en dieren – perfect in lijn met deze nieuwe trend.

In principe kan je deze posters zelf maken (d.w.z leuke afbeeldingen zoeken, afdrukken en inkaderen), maar er zijn ook diverse winkels die deze prints aanbieden. Allposters en Zazzle zijn slechts enkele voorbeelden.

botanical-1

botanical-2

botanical-3

Groene accessoires

De natuur in huis halen hoef je niet altijd letterlijk te nemen. Je kan ook voor groene accessoires en decoratiestukken kiezen. Er zijn namelijk honderden kussens, kaarsen, schotels, vazen … in frisse groene tinten. Neem maar eens een kijkje in je dichtstbijzijnde woonwinkel; je zal versteld staan van de keuze.

groene kussens op bed

groene accessoires woning

groene vazen met planten

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.