Voor de Kinderkamer: Wolkenlampjes
Previous
RANDOM
Garage of Carport? De Voor- en Nadelen op een Rijtje
Next

Handdoeken Ophangen? Gebruik een Ladder!

by kevin on augustus 30, 2015
interieur

Het is je misschien al opgevallen dat heel wat interieurontwerpers een ladder in de badkamer plaatsen. Zijn ze deze misschien vergeten weg te halen na de renovatiewerken? Nee hoor. Een ladder is namelijk een trendy manier om handdoeken op te hangen. De sporten kunnen immers dienst doen als rekje.

Een ladder in de badkamer is ideaal om grote handdoeken te laten drogen. Omdat de ladder schuin staat, zullen de badhanddoeken elkaar niet raken. Zo kunnen ze optimaal drogen.

Ik heb op deze pagina een aantal foto’s van ladders in badkamers verzameld. Wat (mij althans) meteen opvalt is de grote variatie aan stijlen. Er zijn hypermoderne ladders van zwart gepoederd staal, maar ook ladders met en landelijke uitstraling die gemaakt zijn van oude takken. Elke stijl is mogelijk.

ladder in de badkamer

ladder om handdoeken op te hangen

badkamerladder

ladder badkamer

ladder voor handdoeken

Zou jij het overwegen om een ladder in de badkamer te plaatsen om handdoeken te drogen? Post een reactie en laat het ons weten!

kevin
Beheerder van woonmooi.be en een interieurfanaat met een hart voor modern design. Contacteer mij via de contactpagina voor vragen of opmerkingen.
3 Comments
Leave a response

Leave a Response

Fonts by Google Fonts. Icons by Fontello. Full Credits here »