Trend: terrazzo badkamer accessoires

Via woonmooi.be houd ik je graag op de hoogte van de nieuwste interieurtrends. Een van de trends die ik recent spotte, zijn terrazzo badkamer accessoires.

Terrazzo bestaat uit kleurrijke marmerkorrels die in cement of klei worden verwerkt. Het resultaat oogt speels maar stijlvol. Het wordt vaak gebruikt voor vloeren (de zogenaamde granito of marmorit) maar heeft ook andere toepassingen, bijvoorbeeld in werkbladen of waskommen. En tegenwoordig ook badkamer acccessoires.

terrazzo badkamer accessoires op houten bankje met mosterd gele handdoek

Terrazzo badkamer accessoires zijn een leuke manier om een kleurrijke toets aan de inrichting te geven. Want vaak kiezen we voor vrij sobere meubelen in deze ruimte. Enkele blikvangers kunnen dus zeker geen kwaad.

tandenborstelhouder, zeepdispenser en schaaltje in terrazzo

Er zijn heel wat leuke terrazzo badkamer sets te vinden. De meeste sets bevatten drie essentiële items: een houder voor je (elektrische) tandenborstel, een zeepschaaltje en een zeepdispenser. Soms is ook een toiletborstel inbegrepen.

trendy badkamer accessoires

Wat meteen opvalt is de grote variatie aan stijlen. Grote of kleine stukjes marmer, in subtiele of opvallende kleuren, rond of vierkant; er is voor ieder wat wils.

vierkante badkamer accessoires: tandenborstel houder, dispenser en zeep schaaltje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.