10 Trendy Douchegordijnen om je Badkamer op te Fleuren

Hoewel een inloopdouche tegenwoordig erg populair is, zullen heel wat mensen nog steeds hun bad als douchekuip gebruiken. In dit geval is een goed douchegordijn onontbeerlijk. Je zou een eenvoudig wit douchegordijn kunnen kiezen, maar dat is eigenlijk te saai. Ben je niet bang van wat creatieve designs of patronen in je badkamer? Dan zijn deze trendy douchegordijnen misschien wel iets voor jou!

Bolletjesgordijn

Dit trendy douchegordijn met kleurrijke bollen geeft meteen een speelse toets aan je badkamer. Er is tevens een bijhorende slipmat om in je douche/bad te leggen. Dit hippe douchegordijn is verkrijgbaar op Amazon voor zo’n 8 euro (excl. verzending).

douchegordijn met bollen

London Underground

Voeg wat London-chique aan je badkamer toe met dit metro-gordijn. Dit is het perfecte douchegordijn om het metrostelsel van de London Underground te leren kennen voor een bezoekje aan de Briste hoofdstad.

london underground metro

Goudvissengordijn

De link tussen goudvissen en douchen hoeven we niet ver te zoeken. Met dit doorzichtige douchegordijn lijkt het alsof je tussen de vissen zwemt – erg leuk voor kleine kinderen. Je kan dit design online bestellen voor 21 euro.

douchegordijn met goudvissen

Funny Cats

Alsof we nog niet genoeg katvideo’s gezien hebben, kunnen we nu ook een douchegordijn met katten kopen. Nu moeten we enkel nog een bijpassende badjas met kattenoortjes zoeken …

douchegordijn met katten

Renaissance stijl

De sierlijke krullen van dit douchegordijn zorgen meteen voor een elegante uitstraling. Ze past perfect in een sobere, klassieke badkamer. Maar ook in een moderne badkamer – als stijlcontrast – komt ze tot haar recht.

renaissance douche gordijn met krullen

Gekleurde blokjes

Dit strakke douchegordijn zou niet misstaan in een moderne badkamer. De gekleurde blokjes vormen samen de perfecte blikvanger. Het is te koop op Amazon voor 10 pond (ongeveer 13 euro).

modern douchegordijn

Horror douchegordijn

Dit douchegordijn met bebloede handen is perfect om je vriend(in) te laten schrikken. Het lijkt zo uit een horrorfilm te komen. Dit douchegordijn is duidelijk niet voor gevoelige zielen!

horror douchegordijn psycho

Smileys en emoticons

Ben je verslaafd aan Facebook en kan je niet zonder Whatsapp? Dan is dit trendy douchegordijn iets voor jou. Het staat boordevol smileys en emoticons, inclusief hun betekenis. Verkrijgbaar op Amazon.

douchegordijn emoticons

Periodic Table

Tijd om je kennis over de elementen wat bij te schaven? Haal dan dit hippe douchegordijn in huis. Je zal op geen tijd een chemiegenie worden!

badkamer gordijn periodieke elementen

Slothzilla

Ben je op zoek naar een douchegordijn dat echt uniek is? Dan moet je zeker en vast een kijkje nemen naar deze Slothzilla. Wedden dat je dit douchegordijn niet bij je vrienden zal terugvinden? Koop het hier.

slothzilla

[divider]

Heb je nog leuke douchegordijnen gevonden?

Post een reactie en deel ze met de rest van onze lezers. Misschien wordt ze wil aan deze lijst toegevoegd!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.