Bohemian hotel van Casa Cook

Augustus loopt op zijn einde. De kans is groot dat een heel deel van jullie naar het buitenland op vakantie is geweest. Wel, ik heb alvast een tip voor jullie volgende vliegreis: Casa Cook. Dit trendy hotel ligt in Rhodos en heeft een prachtig Bohemian interieur. Zon, zee en lekker eten in een hip Bohemian kader; wat wil je nog meer?

casa cook hotel op rhodos

Zoals de naam al doet vermoeden, is Casa Cook een idee van Thomas Cook. Ze zagen dat trendbewuste reizigers op zoek zijn naar iets nieuws, iets met karakter. Casa Cook is hun antwoord.

Casa Cook stands for a new breed of hotels, inspired by the spirit of our times. Each with a distinct personality: no one-size-fits-all architecture or repetitive interiors. Always individual, always laid-back. Created for trend-conscious travellers by Thomas Cook.

casa cook hotelkamer

bohemian hotelkamer

inrichting in bohemian stijl

Highlight van dit hotel is het interieur. Men ging helemaal voor de Bohemian stijl. Daarom werden er veel natuurlijk materialen gebruikt, zoals hout, rotan, riet, katoen, enz. Er komen ook heel wat etnische prints terug, bijvoorbeeld op kussens. En om de link met de natuur niet te vergeten, worden er in dit Bohemian hotel heel wat planten gebruikt. Je vindt er zowel exotische plante in potten als grote mozaïeken tegen de muur.

casa cook hotel

de inkom en balie van casa cook

De Bohemian inrichting van Casa Cook voelt erg zomers en rustgevend aan. Het is dus de perfecte aankleding voor een hotel op een zonnige bestemming als Rhodos. Ontspanning staat hier centraal.

zwembad van het hotel

zwembad aan de hotelkamer

Als interieurliefhebber is de inrichting en aankleding van een hotel erg belangrijk. Het draagt namelijk bij aan de vakantiesfeer. En een ontspannen vakantiesfeer is exact wat Casa Cook op Rhodos uitstraalt. Ik zou met plezier in dit hotel verblijven. Nog even sparen dus…

hotelkamer in bohemian stijl door thomas cook

houten stoeltjes

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.