Webshop in de kijker: Gewoonknus.nl

Enkele weken geleden was ik op zoek naar nieuwe kandelaars. Zoals elke moderne shopper, ging ik eerst online een kijkje nemen. Want wat is er makkelijker (en leuker) dan online shoppen en bestellen? Mijn zoektocht bracht me naar Gewoonknus.nl, een Nederlandse webshop die gespecialiseerd is in woonaccessoires voor binnen- en buitenshuis.

GeWoonKnus

Gezelligheid is troef bij GeWoonKnus. In deze webshop zijn allerlei woonaccessoires te vinden, zoals kussens, klokken, etagères, fotolijsten, vazen en verlichting, vaak met een ‘landelijke’ toets. Er zijn producten voor elke kamer in huis.

Wat ook opviel is dat er allerlei bekende merken aanwezig zijn. Ik zag bijvoorbeeld leuke tassen van Bloomingville en toffe kussens van House Doctor. Braxton, Light & Living, Nordal en Umbra zijn ook vertegenwoordigd.

gewoonknus

Coole kandelaars

Even terugkomen op mijn zoektocht naar kandelaars. Ik hou van Scandinavisch design. De warmte en eenvoud van deze interieurstijl spreken mij enorm hard aan. Daarom was ik in de wolken toen ik deze Dip-It kandelaars zag. De simpele vorm, houten accenten, witte onderkant … perfect!

dip-it kandelaars

Ook leuk is dat deze kandelaars een set vormen. Er zijn 5 verschillende formaten: 20 cm, 17 cm, 14 cm, 11 cm en 8 cm. Per twee of per drie zien ze er geweldig uit (met 5 samen is een beetje overkill).

Zelf deze hippe kandelaars bestellen bij gewoonknus.nl? Neem dan ook een kijkje naar de grijze varianten, die zien er ook prachtig uit!

scandinavische kandelaars

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.