10x Honingraat in Huis voor Bijenliefhebbers

Als je net als ik verslaafd bent aan honing, moet je een paar van deze honingraat accessoires in huis hebben. Deze zeshoekige vorm zorgt voor mooie patronen waarvan je de vorm zelf kan bepalen. Bovendien zijn er diverse toepassingen. Ik heb niet alleen honingraat tegels gevonden, maar ook tafels en accessoires in deze hippe hexagonvorm.

honingraat sleutelhanger

We starten met deze toffe sleutelhanger in de vorm van een honingraat. Wanneer je thuis bent, kan je jouw sleutelbos simpelweg ophangen in een van de vakjes. Dit product werd ontworpen door  Luz Cabrera en Malorie Pangilinan. Ze gaven het de toepasselijke naam ‘Honey, I’m Home’.

ikea spiegel

Bovenstaande spiegel zal je misschien bekend voorkomen. Hij is namelijk te koop in Ikea. Door het honingraat patroon kan je zelf een vorm samenstellen. Handig, niet?

honingraat kastjes

Ik ben superfan van deze honingraat kastjes. Je kan ze naast elkaar hangen en allerlei ontwerpen maken. Voor een extra speelse toets kan je zelfs elk kastje in een andere kleur verven, of de binnenkant met behangpapier bekleden.

honingraat tegels in de keuken

Elke bijenliefhebber heeft uiteraard deze honingraat tegels in zijn/haar keuken nodig. Je kan voor een uniforme kleur gaan of voor een subtiele kleurovergang kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

studio hausen stoel

Als dat geen interessante stoel is … Studio Hausen liet zich inspireren door honey combs om deze abstracte stoel te ontwerpen. Het resultaat mag – volgens mij – zeker en vast gezien worden.

zeshoekige tafel

Deze zeshoekige tafel past perfect in dit thema. Let ook op de bijhorende Kartell stoelen, die door hun transparante frame bijna onzichtbaar zijn.

form us with love

Form Us With Love ontwierp deze kleurrijke honingraat muurdecoratie. Alle elementen zijn apart verkrijgbaar, zodat je zelf kan spelen met kleuren en vormen. Deze decoratie is erg leuk om een saaie kamer nieuw leven in te blazen.

honingraat vloer

In plaats van de volledige vloer met honingraat tegels te bekleden, werd dit enkel bij de ruimte onder de tafel gedaan. Het resultaat is erg mooi, hoewel het niet eenvoudig is om voor een mooie aansluiting met het parket te zorgen.

honingraat tapijt

Stel dat je niet alleen verzot bent op bijen, maar ook erg veel van koeien houdt. Dan is bovenstaande perfecte tapijt voor jouw woning! Niet?

honingraat tafeltje

Afsluiten doen we met dit honingraat tafeltje/krukje. De houten bovenkant en cyaankleurige onderstel passen perfect bij elkaar en zouden niet misstaan in mijn woonkamer.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.