Webshop in de kijker: CanvasCompany

Ik moet bekennen: gamen is en blijft een van mijn favoriete hobby’s. Als kind kreeg ik geen genoeg van online shooters, RPG’s en racegames. Omdat die interesse is gebleven, heb ik thuis een heuse game room voorzien, met enkele PlayStation consoles en een televisie. Om deze kamer wat op te fleuren, besloot ik muurdecoratie te bestellen bij CanvasCompany.be.

Over CanvasCompany

Zoals de naam al doet vermoeden, is CanvasCompany gespecialiseerd in foto’s op canvas. Het bedrijf is al meer dan 10 jaar actief. Op die tijd heeft het heel wat expertise verzameld. Getuige hiervan zijn de meer dan 1 miljoen gedrukte canvasdoeken!

Het aanbod is super uitgebreid. Ze bieden maar liefst 400 verschillende formaten aan, gaande van kleine 20 x 20 cm frames tot grote panoramafoto’s van 300 x 80 cm. Ik koos voor een 40 x 60 cm canvas.

CanvasCompany heeft ook enkele ‘specials’ in petto. Denk bijvoorbeeld aan een canvas voor buiten (leuk op het terras), een meerluikse print of ontwerpen met een kleuraccent.

PS: Wereldkaarten.nl is een zusteronderneming van CanvasCompany. Liefhebbers van decoratieve kaarten moeten hier zeker een kijkje nemen.

Mijn foto op canvas

Ik was dus van plan om mijn game room te versieren met een foto op canvas. Maar dan had ik eerst een ontwerp nodig, natuurlijk. Hiervoor greep ik naar Rocket League, een soort voetbalspel maar dan met auto’s. Deze game blijft een van mijn persoonlijke toppers en was dus perfect als muurdecoratie.

Enkele uren in Photoshop later, was het ontwerp eindelijk klaar:

rocket league artwork foto op canvas

Het is een abstract kunstwerkje geworden met enkele opvallende kleuraccenten. De randen zijn netjes afgelijnd, zoals het hoort. Over de kwaliteit van het gedrukte doek valt dus niet te klagen.

Het doek werd met enkele nietjes op het houten kader vastgemaakt. Erg handig zijn de openingen in de hoeken. Die maken het ophangen veel makkelijker (hoewel ik de canvas gewoon op een kastje tegen de muur zet).

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.