Webshop in de kijker: Sukhi

De woonkamer is een plek waar alles draait om gezelligheid. ’s Avonds samen een filmpje kijken, een spannend boek lezen of gewoon wat bijpraten; heerlijk! Om je woonkamer gezellig aan te kleden, mag een tapijt niet ontbreken. Mijn online zoektocht naar coole tapijten bracht me bij Sukhi. Deze webshop heeft tientallen handgemaakte kleden, direct van de maaksters. Het is een collectie die je moet gezien hebben!

Sukhi?

Sukhi is eigenlijk een Nepalese vrouwennaam, welke ‘blij‘ betekent. Deze naam past perfect bij het merk. Je wordt namelijk erg blij als je de vele kleurrijke tapijten ziet. Groot of klein, rond of vierkant, effen of met speelse patronen, … Ook het sociale karakter van Sukhi tovert een lach op je gezicht.

Marokkaans tapijt lichte kleuren

Kopen met een gerust hart

Sukhi is namelijk helemaal mee met het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). De vloerkleden komen rechtstreeks van de maaksters. Ze worden verkocht zonder tussenpersoon, wat een mooie besparing oplevert. Deze winsten komen ten goede aan de dames die deze tapijten maken. Hierdoor worden ze eerlijk vergoed voor hun harde werk, en kan je zelf met een gerust hart deze prachtige kleedjes in huis halen. Een win-win situatie dus!

rond rood tapijt van sukhi

Een beter bestaan

Door deze aanpak verdienen de kledenmakers van Sukhi tot drie keer meer dan het regionale gemiddelde. Deze eerlijke verloning zorgt ervoor dat hun levensstandaard verhoogt, en dat ze bijvoorbeeld hun kinderen naar school kunnen sturen.

Bekijk zeker onderstaande video om meer te leren over de sociale impact van Sukhi’s aanpak:

De wereld rond

De tapijten van Sukhi komen van over de hele wereld. In hun webshop vind je bijvoorbeeld speelse patchwork kleden uit Turkije en kleurrijke bolletjestapijten uit Nepal. Ook voor Beni Ourain tapijten uit Marokko en vilten vloerkleedjes uit India ben je bij Sukhi aan het juiste adres. Voor ieders smaak en ieders woonstijl is er dus een passend model. En als dat nog niet voldoende is, kan je zelf het perfecte tapijt ontwerpen…

bolletjestapijt van sukhi

Zelf ontwerpen

Erg leuk bij Sukhi is de mogelijkheid om een op maat gemaakt tapijt te bestellen. Je kan kiezen uit verschillende standaardgroottes of zelf een maat opgeven, en nadien jouw favoriete kleur(en) selecteren. Bij de bolletjeskleden zijn er tevens diverse patronen om uit te kiezen. Kortom; er zijn oneindig veel mogelijkheden. Dat is erg handig om jouw nieuwe tapijt perfect af te stemmen op de rest van jouw interieur.

rond kleedje

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwigheden van Sukhi? Volg dan zeker hun Facebook pagina, Instagram account en Twitter feed.

One reply on “Webshop in de kijker: Sukhi

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.