Trendy interieurs met Abitaz

Jouw interieur een grondige make-over geven klinkt erg leuk. Maar hoe begin je daaraan? Wel, in de eerste plaats moet je wat inspiratie opdoen. Bekijk enkele voorbeelden van interieurs in jouw favoriete stijl en misschien vind je wel een paar originele ideeen. Abitaz, een nieuw inspiratieplatform, is hiervoor perfect geschikt.

landelijke woonkamer van abitaz

Interieurinspiratie

Abitaz, een afkorting van het Italiaanse woord ‘abitazione‘ (wat ‘woning’ betekent), heeft een erg uitgebreide fotogalerij. Aan interieurinspiratie is er dus geen gebrek. Je ontdekt er prachtige woonkamers, keukens, kinderkamers, dressings, bureaus, eetkamers, badkamers, enz. Elke kamer komt aan bod. Ook de tuin wordt niet vergeten. Abitaz geeft jou ook inspiratie voor de aankleding van jouw terras, tuin en zwembad.

Wie met een interieur make-over start, moet hier dus zeker een kijkje nemen. Blader door de vele foto’s en verzamel jouw favorieten in een persoonlijk album. Ik maakte onder andere een album ‘moderne bureaus‘ en ‘droomzwembaden‘. Op deze manier kan ik snel ideeen verzamelen en later opnieuw bekijken.

moderne houten keuken

Producten ontdekken

Verder heeft Abitaz een grote productcatalogus. Meubelen, decoratie, verlichting, kookgerei, … er is voor ieder wat wils. Wie op zoek is naar nieuwe producten voor de aankleding van zijn interieur kan dus ook op Abitaz terecht.

open dressing

Ontwerpers zoeken

Elke interieurfoto op Abitaz wordt vergezeld van ontwerperslink. Zo zie je meteen wie dit project gerealiseerd heeft. Dat is erg handig wanneer je zelf een architect, badkamerontwerper of keukenplanner zoekt. Je kan immers simpelweg door de fotogalerij bladeren, interessante ontwerpen bekijken en meteen contact opnemen met de designer. Professionele ontwerpers vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk!

moderne loft met zwarte keuken

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.