Trend: vissenschubben tegels in de badkamer

Als interieurliefhebber ben ik steeds op zoek naar de nieuwste woontrends – of het nu gaat om de woonkamer of keuken. Vandaag nemen we een kijkje naar een badkamer trend. Naar wandtegels in de vorm van vissenschubben. Want die zijn hipper dan ooit.

Fish scale tiles

De zogenaamde fish scale tilesschubvormige tegels – zijn aan een echte opmars bezig. Ze komen steeds vaker terug als accentmuur in de badkamer of in een toilet. Zelfs als spatwand in keukens ben ik ze al tegengekomen.

Persoonlijk ben ik vooral fan van de felgekleurde vissenschubtegels in appelblauwzeegroen. Maar er zijn ook meer subtiele kleuren. De marmeren wandtegels in de vorm van schubben zijn ook een van mijn favorieten.

Wil je zelf vissenschubben tegels in de badkamer? Dan raad ik aan om ze op slechts één muur te plaatsen. De volledige badkamer hiermee betegelen is waarschijnlijk wat te veel van het goed.

schubbentegels

vissen tegels

wandtegels visschubben

fish scale tiles

tegels schubben

schubtegels

schubbentegels badkamer

design tegels badkamer

Zou jij deze vis schub tegels overwegen in de badkamer? Plaats een reactie en laat het ons weten!

2 replies on “Trend: vissenschubben tegels in de badkamer

  • Beton Aparte

    Wow wat gaaf! Ik vind die blauw/groene erg mooi! Zelf ben ik helemaal weg van Beton Ciré. Dit hebben wij een tijd geleden in onze badkamer en keuken gebruikt. Het is heel stijlvol en strak. Ik heb er echt geen spijt van! Misschien voor jou ook leuk om naar te kijken! 😀

    X Anne

    Beantwoorden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.