Inspiratieboost: behangpapier met bloemetjes

Doet behangpapier met bloemetjes je meteen aan jouw grootmoeder denken? Wel, bloemetjespapier is niet langer ouderwets. In steeds meer hippe interieurs duikt dit behang op. De fleurige ontwerpen geven dan ook een zomerse toets aan je interieur.

Behangpapier met bloemen kan verschillende sferen oproepen. Er zijn bijvoorbeeld felgekleurde designs die meteen doen denken aan de lente. Daarnaast zijn er ook donkere bloemetjesbehangpapieren die een meer luxueuze en mysterieuze uitstraling hebben. Kortom: voor ieders smaak is er een passend ontwerp.

bloemenbehang

behangpapier met bloemen

Vroeger werd behangpapier voornamelijk in de woonkamer en eetkamer gebruikt. Tegenwoordig kan dit overal. Behangpapier met bloemen is erg mooi in kinderkamers, een keuken of zelfs een bureau. Welke kamer je ook wil inrichten, er is gegarandeerd een leuke floral pattern die bij de ruimte past.

opvallend behangpapier

floraal behang

Floraal behang is vaak opvallend. Maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Wie graag voor een subtiele look gaat, zijn er ontwerpen met ingetogen kleuren.

behangpapier

kinderkamer behang

Nog een tip: kleef niet de volledige kamer vol met bloemenbehangpapier, zeker wanneer het gaat om een druk patroon. Anders wordt de ruimte te chaotisch. Het is beter om behangpapier met bloemetjes op één muur te gebruiken als blikvanger. Houd de rest van de ruimte neutraal.

floraal behangpapier woonkamer behangpapier

Behangpapier met een bloemenpatroon ophangen is niet eenvoudig. Je moet er namelijk voor zorgen dat de ontwerpen perfect op elkaar aansluiten. Daarom is het geen slecht idee om de behangwerken over te laten aan een professional.

behangpapier patroon met bloemen floral wallpaper

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.