5 Prachtige Retro Koelkasten

Retro is weer helemaal in. Dat zien we niet alleen in de modewereld, maar ook in het interieur. Het is dus geen verrassing dat we steeds meer retro koelkasten zien. Deze hippe koelkasten zijn echte eyecatchers dankzij hun vintage design en frisse kleuren. Het maakt niet uit of je nu een moderne of een klassieke keuken hebt, een retro fridge past overal.

Als je van plan bent om zelf een retro koelkast aan te schaffen, moet je zeker en vast een kijkje nemen naar deze vijf producenten. Houd er wel rekening mee dat niet alle modellen in België verkrijgbaar zijn.

Big Chill

Big Chill is een Amerikaans merk dat in 2001 werd opgericht. Ze combineren probleemloos een vintage look met moderne technologie. Al hun modellen hebben een stevige metalen behuizing en authentieke sierelementen in chroom. Qua kleuren kan je kiezen tussen babyblauw, rood, oranje, zwart, wit, roze, geel en groen.

big chill retro koelkast

The Vintage Fridge Company

Weinig koelkasten zijn zo retro als de modellen van dit bedrijf. Dat is geen verrassing, want The Vintage Fridge Company is gespecialiseerd in de renovatie van klassieke koelkasten. Daarnaast hebben ze een aantal eigen producten ontwikkeld die ze wereldwijd verkopen. Voor meer informatie kan je op hun website terecht.

vintage ijskast

Smeg

De naam Smeg zal bij heel wat mensen een belletje doen rinkelen. Dit merk staat namelijk synoniem voor retro ijskasten. Hun producten zien er misschien meer dan 50 jaar oud uit, maar ze bevatten de nieuwste technologische snufjes op het vlak van koeling. Smeg koelkasten zijn dus erg energie-efficiënt. Bovendien kan je kiezen uit meer dan 10 verschillende kleuren en patronen. Zo ben je zeker dat je een retro koelkast vindt die bij de rest van je interieur past.

smeg klassieke ijskasten

Gorenje

Deze retro koelkasten zijn de perfecte combinatie van oud en nieuw. Ze passen zowel in een moderne als in een klassieke keuken. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog – gaande van subtiel zwart tot opvallend geel. Ontdek het zelf!

gorenje retro koelkast

Elmira

De Northstar reeks van Elmira zal de hartjes van heel wat vintage lovers sneller doen slaan. Bij deze retro koelkast kan je kiezen uit 9 standaardkleuren of zelf je kleur samenstellen. En net zoals alle andere ijskasten op deze pagina, heeft ook deze koelkast de nieuwste technologieën onder de motorkap.

elmira ijskast

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.