Deze koperen accessoires mogen niet in je interieur ontbreken

We hebben het al gezegd, en we blijven het herhalen: koper is hot! Steeds meer ontwerpers herontdekken dit warme metaal en haar stijlvolle uitstraling. Dat is goed nieuws, want er komen steeds meer koperen accessoires en decoratiestukken op de markt. Neem bijvoorbeeld een kijkje naar deze stukken:

Koperen kom: ook in de keuken vinden we steeds meer koperen accessoires terug. Neem nu deze koperen mixkom. Ze is niet alleen handig om dingen te mixen, maar kan ook bijvoorbeeld als ijsemmer gebruikt worden tijdens een feestje.

koperen kom

Hangende bloempotten: ken je deze koperen hangende bloempotten nog? We deelden enkele weken geleden de instructies om ze zelf te maken – een leuk projectje om tijdens een vrij weekend te proberen.

Potjes met koperen deksel: opbergpotjes komen altijd van pas, niet alleen in de keuken, maar ook in de badkamer, slaapkamer, je bureau, enz. Maar weinig potjes zijn zo mooi als dit model met een koperen deksel.

potjes met koperen deksel

Koperen kaarshouder: wie denkt aan koperen accessoires, denkt waarschijnlijk aan kaarshouders. Deze kaarshouder van H&M is hier een mooi voorbeeld van. Hij is erg mooi en verrassend goedkoop – een win-win situatie dus!

koperen kaarshouder h&m

Koffieset: uiteraard kan je voor een klassieke koffieset kiezen. Maar er gaat niets boven dit koperen exemplaar. Deze koperen koffiepot en koffietassen zien er met hun vintage look super mooi uit.

koperen koffieset

Boekenrek: als je op zoek bent naar koperen accessoires, moet je zeker een kijkje nemen naar dit boekenrek van Urban Outfitters. Dit rek valt op door haar eenvoudige vormen en eenvoudige lijnenspel. De subtiele reflectie van het koper zorgt voor een warme uitstraling. Kortom; het is een echt pareltje.

koperen rek

Schaal en kommen: plaats deze koperen schal en kommetjes op je salontafel en het wordt gegarandeerd dé blikvanger van je woonkamer. Het subtiele reliëf zorgt voor extra versiering.

koperen schaal

Koperen klok: zoals je ziet zijn er verschillende soorten koperen accessoires. Ja, er zijn zelfs klokken die met koper bekleed werden. Bij dit model zorgt de combinatie van een koperen rand met een zwarte wijzerplaat voor een leuk contrast.

klok met koperen rand en zwarte wijzerplaat

Onderzetters: met deze koperen onderzetters kan je alle kanten uit. Gebruik ze bijvoorbeeld onder een bloempot of een kaars. Je kan ze tevens gebruiken als onderzet voor tassen.

koperen plateau

 

One reply on “Deze koperen accessoires mogen niet in je interieur ontbreken

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.