Laat je inspireren door deze Halloween-haarden
Previous
RANDOM
Deze koperen accessoires mogen niet in je interieur ontbreken
Next
interieur

Hem Alphabeta: Personaliseerbare Hanglampen

by kevinoktober 1, 2015

De perfecte hanglamp vinden is geen makkelijke opdracht. De meeste modellen hebben namelijk een beperkt aantal variaties. Vaak kan je slechts kiezen tussen diverse kleuren en groottes – dat is leuk maar vrij beperkt. De Alphabeta hanglamp van Hem brengt hier verandering in. Deze modulaire lamp geeft namelijk een heel nieuwe betekenis aan het woord ‘personalisatie’. Je kan immers honderden combinaties maken.

alphabeta modulaire hanglampen

Alphabeta, een ontwerp van Luca Nichetto, bestaat uit twee delen. Er worden twee lampenkappen op elkaar gezet, zodat de Alphabeta in twee richtingen licht geeft. Deze lampenkappen kan je zelf kiezen. In totaal heb je keuze uit 8 verschillende vormen, gaande van een kegelvorm tot een cilinder. Maar er is meer. Elk stuk is verkrijgbaar in zwart, wit en een derde unieke kleur. Op deze manier zijn ter tientallen personalisatiemogelijkheden.

personaliseerbare hanglampen

Volgens Hem heb je keuze uit meer dan 10 miljard combinaties indien je vier Alphabeta lampen combineert. We hebben het niet nagerekend (zo ver reikt onze wiskundekennis niet), maar de bottom line is: aan keuze is er geen gebrek. Voor iedereen is er een passende Alphabeta lamp.

Op de website van Hem maak je in enkele muisklikken zelf een Alphabeta hanglamp. Geen inspiratie? Gebruik dan de ‘random’ knop om een willekeurige combinatie te maken.

kevin
Beheerder van woonmooi.be en een interieurfanaat met een hart voor modern design. Contacteer mij via de contactpagina voor vragen of opmerkingen.

Leave a Response

Fonts by Google Fonts. Icons by Fontello. Full Credits here »