Hem Alphabeta: Personaliseerbare Hanglampen

De perfecte hanglamp vinden is geen makkelijke opdracht. De meeste modellen hebben namelijk een beperkt aantal variaties. Vaak kan je slechts kiezen tussen diverse kleuren en groottes – dat is leuk maar vrij beperkt. De Alphabeta hanglamp van Hem brengt hier verandering in. Deze modulaire lamp geeft namelijk een heel nieuwe betekenis aan het woord ‘personalisatie’. Je kan immers honderden combinaties maken.

alphabeta modulaire hanglampen

Alphabeta, een ontwerp van Luca Nichetto, bestaat uit twee delen. Er worden twee lampenkappen op elkaar gezet, zodat de Alphabeta in twee richtingen licht geeft. Deze lampenkappen kan je zelf kiezen. In totaal heb je keuze uit 8 verschillende vormen, gaande van een kegelvorm tot een cilinder. Maar er is meer. Elk stuk is verkrijgbaar in zwart, wit en een derde unieke kleur. Op deze manier zijn ter tientallen personalisatiemogelijkheden.

personaliseerbare hanglampen

Volgens Hem heb je keuze uit meer dan 10 miljard combinaties indien je vier Alphabeta lampen combineert. We hebben het niet nagerekend (zo ver reikt onze wiskundekennis niet), maar de bottom line is: aan keuze is er geen gebrek. Voor iedereen is er een passende Alphabeta lamp.

Op de website van Hem maak je in enkele muisklikken zelf een Alphabeta hanglamp. Geen inspiratie? Gebruik dan de ‘random’ knop om een willekeurige combinatie te maken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.