De mooiste muurdecoratie met jouw eigen foto’s

Tegenwoordig zit op bijna iedere mobiele telefoon een goede camera. Al jouw reizen, vakanties en andere leuke momenten kunnen hierdoor worden vastgelegd. Deze foto’s hebben natuurlijk een sentimentele waarde en daardoor is het extra leuk om dit terug te laten komen in jouw woning. Er zijn heel veel verschillende manieren waarop jij dit kunt doen en ik hoop jou met dit artikel van wat inspiratie te voorzien.

Op een doek

Iets wat vroeger veel gebeurde was het inlijsten van foto’s. Nu hoeft dat natuurlijk niet te betekenen dat dit aan ouderwetse manier is, want de mogelijkheden voor het drukken op canvas zijn nu veel uitgebreider. Zo kan het haarscherp worden afgedrukt en is de kwaliteit van de inkt momenteel veel beter dan vroeger. Daardoor blijft de afbeelding heel erg lang mooi en zullen de kleuren niet vervagen. Er zijn heel veel verschillende webshops te vinden waar jij dit snel kunt bestellen. Het is slim om hierbij ook direct rekening te houden met het ophangen, want vaak zijn daarvoor ook systemen te bestellen die niet te zien zijn.

Op glas

Het laten bedrukken van glas geeft een hele luxe uitstraling. De kleuren van de foto zullen onwijs goed tot hun recht komen, doordat het erg scherp afgedrukt kan worden. Ook voor foto’s in zwart en wit is dit de beste keuze.

Op hout

Een afbeelding laten drukken op hout is heel erg mooi voor bij een landelijke inrichting. Het leuke hieraan is dat de foto goed tot zijn recht zal komen door de verschillende mogelijkheden. Jij kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om te kiezen voor een bepaalde houtsoort die past bij jouw smaak. Dit hout kan bijvoorbeeld wit gebeitst zijn voor in een strakke woning.

 

Voor een industriële uitstraling

Het afgelopen jaar is het ook steeds hipper geworden om een foto gedrukt op aluminium in huis te hebben hangen. Dit heeft een hele stoere uitstraling en past daarom ideaal bij woningen die een industriële sfeer hebben. Een groot voordeel hiervan is dat het vaak goedkoper is dan de bovengenoemde opties.

Deze vier bovengenoemde mogelijkheden zijn degene die ik jou zou aanraden. Kies er eentje en voeg persoonlijkheid toe aan jouw woon-, slaap- of badkamer. De meeste materialen kunnen namelijk overal binnen worden opgehangen en daardoor kan het ook leuk zijn om het op een iets minder standaard plek te hangen. Het belangrijkste is dat jij blij bent met het eindresultaat en met plezier ernaar kunt kijken iedere dag!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.