Lifetime: Kinderkamers met een Verhaal

Lifetime heeft een prachtige collectie kinderkamers om bij weg te dromen. Alle modellen zijn opgebouwd rond een bepaald thema, zoals piraten, prinsessen en ridders. In deze speelkamers kunnen je kinderen dus naar hartenlust ravotten!

Wat is Lifetime?

Lifetime is een ambachtelijke Deense fabrikant van kindermeubelen. Het bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring en dat is duidelijk te zien en de kwaliteit en degelijkheid van deze kinderkamers. Maar misschien de beste manier om Lifetime te leren kennen is aan de hand van hun motto:

[blockquote]Kinderen hoeven alleen maar te spelen, te ontdekken en plezier te hebben.[/blockquote]

Onder dit motto scheppen ze een opvallende en fantasierijke werelden voor jonge kinderen. Deze kinderkamers zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook bijzonder veilig. Zo kunnen je kinderen in een veilige omgeving pret maken en spelen.

De collectie

Ben je klaar om een kijkje te nemen naar de schitterende kinderkamers van Lifetime? Wij hebben hieronder een aantal modellen verzameld. Boomhutten, piratenschepen, prinsessenkastelen… er zijn heel wat leuke modellen.

lifetime-kamer lifetime-kinderkamer lifetime-kinderkamer-boomhut lifetime-kinderkamer-fort lifetime-speelkamer

Veiligheid

Niet alleen kinderen, maar ook ouders zijn fan van Lifetime kinderkamers. De producent spendeert namelijk bijzonder veel aandacht aan de veiligheid. De stevige verbindingen zorgen voor een perfecte stabiliteit. Bovendien worden alle Lifetime producten vervaardigd van duurzaam massief grenenhout dat afkomstig is uit gecontroleerde bosbouw. Je kan dus met een gerust hart deze prachtige kinderkamers in huis kan halen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.