Speelse Muurdecoratie voor Coole Kinderkamers

Ben je op zoek naar muurdecoratie voor een speel- of kinderkamer? Dan heb ik goed nieuws voor jou, want ik heb een aantal leuke muuraccessoires verzameld die perfect zijn voor kinderen. Ze zorgen meteen voor een speelse toets en maken van de kinderkamer de leukste kamer in huis!

1. Safari heads: is je kleine spruit een echt avonturier? Dan mogen deze dierenhoofden niet ontbreken. Er zijn drie verschillende modellen die handgemaakt zijn van papier-maché.

kinderdecoratie

2. Draadletters: deze hippe letters kan je helemaal zelf maken. Al wat je nodig hebt is een aantal nagels en een bolletje wol.

draadletters diy

3. Lichtgevende letters: een leuk alternatief voor bovenstaande muurdecoratie zijn deze lichtgevende letters. Er zijn ook andere modellen verkrijgbaar, zoals hartjes.

lichtgevende letter w

4. Landkaart behangpapier: muurdecoratie die mooi én educatief is? Dat is de perfecte omschrijving van dit behangpapier met landkaarten. Je kan zelfs alle plakken aanduiden waar je al op vakantie bent geweest.

landkaart behangpapier

5. Clockelephant: deze muurdecoratie voor kinderkamers past perfect bij de papier-maché hoofden van onze eerste tip. Elk van deze olifantenklokken wordt met de hand gemaakt.

olifantenklok

6. Muurstickers: misschien wel de eenvoudigste (en vaak ook voordeligste) manier om de muur van een kinderkamer te decoreren is via muurstickers. Er zijn letterlijk honderden verschillende prints verkrijgbaar voor jongens en meisjes. Er is dus voor ieder wat wils.

muurstickers voor een kinderkamer

7. Pluchen hoofden: (bijna) alle kinderen houden van dieren. Daarom zijn deze pluchen dierenhoofden zo leuk. Hang ze aan de muur en start met knuffelen!

pluchen dierenhoofden voor tegen de muur

8. Slingers: wat is er feestelijker dan slingers? Slingers zijn dan ook de ideale muurdecoratie voor een kinderkamer. Onderstaande bolletjesslinger kan je bijvoorbeeld makkelijk zelf maken.

zelfgemaakte slinger

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.