Op deze visgraat tegels word je meteen verliefd

We hebben al heel wat over tegels geschreven, gaande van groene tegels in de badkamer tot Marokkaanse ontwerpen. Tegenwoordig is het enorm trendy om tegels in een niet-alledaagse vorm te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan visgraat tegels. Visgraat parket ken je ongetwijfeld, maar tegenwoordig zijn er ook wandtegels in deze vorm.

visgraat tegels in de badkamer

Om het visgraat-patroon op een subtiele manier te gebruiken, kies je voor witte tegels en witte voegen. Zo vormt alles een mooi geheel. Het textuurverschil tussen de glanzende tegels en ruwe voegen zorgen voor extra diepte.

tegels met visgraat patroon

Wil je meer contrast? Vervang die witte voegen dan door een andere kleur. Zo komt de visgraat-vorm beter tot haar recht.

keuken met trendy tegels

Visgraat tegels laten allerlei creatieve toepassing toe. Wat dacht je bijvoorbeeld van een 50/50-muur, waarbij de helft betegeld werd en de andere helft een laagje verf kreeg. Ik ben alvast fan!

visgraat7

Muurtegels met een visgraat design zijn tevens een leuk alternatief voor mozaïek. In deze badkamer werden ze als accentmuur gebruikt.

vispatroon tegels

Ook erg leuk is wanneer de tegels niet in hetzelfde vlak liggen. In deze keuken steken sommige tegels enkele millimeters verder uit. Dat zorgt voor een 3D-effect, zeker wanneer er licht opvalt.

olijfgroene tegels als spatwand in de keuken

Visgraat tegels in de badkamer of keuken hoeven niet altijd subtiel te zijn. Opvallen mag. Dat doe je met frisse kleuren, zoals dit olijfgroen. De glanzende afwerking zet deze tegels extra in de verf.

creatieve spatwand met tegels

Dit tegeldesign is overal inzetbaar: in de badkamer, als spatwand, in een berging… Bovendien is er voor elke interieurstijl een passend ontwerp te vinden. Kortom: er zijn geen excuses meer om deze trendy visgraat tegels niet in jouw woning te gebruiken!

badkamertegels

One reply on “Op deze visgraat tegels word je meteen verliefd

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.