Keukens met Marokkaanse Tegels

Een landelijke keuken draait rond sfeer en gezelligheid. En wat is er sfeervoller dan kleurrijke Marokkaanse tegeltjes? De speelse patronen en vrolijke kleuren geven meteen een frisse toets aan je keuken. Ben je nog niet helemaal overtuigd over de schoonheid van deze designs? Neem dan een kijkje naar onderstaande voorbeelden.

Het leuke aan Marokkaanse tegels zijn de sierlijke patronen. Op dit vlak is er enorm veel keuze, met eenvoudige en complexe varianten.

keuken marokkaanse tegels

Daarnaast zijn er diverse kleuren. Sommige tegels combineren slechts twee verschillende tinten, terwijl anderen een halve regenboog bevatten. Dankzij deze kleurvarianten kan je jouw Marokkaanse tegels makkelijk afstemmen op de rest van je keuken.

kleurrijke tegels voor keuken

Je hoeft niet meteen een volledige muur met Marokkaanse tegels te bekleden. Een klein accent kan al wonderen doen, zoals de nis in onderstaande foto. Soms geldt het spreekwoord: less is more.

roze tegels

Omdat er zoveel keuze aan kleuren en patronen is, is het niet makkelijk om een ontwerp te selecteren. Maar waarom zou je ze niet allemaal gebruiken? Het resultaat kan verrassend mooi zijn.

Marokkaanse tegels

Nog een goede tip: als je beslist om Marokkaanse tegels te gebruiken, houd je best de rest van je keuken zo sober mogelijk (qua kleurgebruik althans). Anders wordt het geheel te chaotisch.

keuken met tegels en patronen

En vergeet niet dat je ze ook elders in huis kan gebruiken, bijvoorbeeld in de badkamer of een apart toilet. Zelfs in een wasplaats kunnen ze mooi zijn. Met Marokkaanse tegels kan je dus alle kanten op.

marokkaanse tegels

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.