Frozen Behangpapier voor een Superkoele Kinderkamer
Previous
RANDOM
Design Tuinfakkels en Vuurkorven van Menu
Next

Kleine Ruimte, Hip Kantoor

by kevin on februari 9, 2015
interieur

In de ideale wereld woont iedereen in een gigantisch huis/villa met zeeën van ruimte. Helaas is de werkelijkheid een beetje anders. Maar niet getreurd, want ook in een kleine woning kan je heel wat leuke dingen doen. Denk bijvoorbeeld aan een werkplek of thuiskantoor. Je hebt immers geen aparte kamer nodig om comfortabel te werken, want ook op een beperkte oppervlakte kan je heel wat doen.

Voordat we naar voorbeelden kijken, deel ik nog enkele tips om je mini-kantoor optimaal te benutten.

1. Rommel is je grootste vijand. Onnodige rommel maakt een kleine ruimte nog kleiner. Haal al die losvliegende papieren, pennen, mappen, enveloppen … dus van je bureau en berg ze netjes op. Daar komt ook onze tweede tip van pas.

2. Zorg voor multifunctionele meubelen. Voldoende opbergruimte vinden is vaak een hele opdracht. Kies daarom multifunctionele meubelen, bijvoorbeeld een bureau met ingebouwde laden of een wandplank met ingewerkte verlichting.

3. Houd het licht. Donkere kleuren doen een ruimte benauwd aanvoelen. Daarom is het een goed idee om in een klein kantoor lichte kleuren te gebruiken. Ook extra zonlicht of kunstlicht kan wonderen doen.

4. Maatwerk is interessant. Om de beschikbare ruimte helemaal te benutten, is maatwerk echt interessant. Zo laat je elke centimeter tellen. Bovendien geeft maatwerk je enorm veel vrijheid op het vak van afwerking en indeling.

Genoeg gezeverd, laten we een kijkje nemen naar inspirerende kleine kantoren:

office1

office2

office3

office4

office5

office6

office7

office8

klein kantoor

mini kantoor thuis

kevin
Beheerder van woonmooi.be en een interieurfanaat met een hart voor modern design. Contacteer mij via de contactpagina voor vragen of opmerkingen.

Leave a Response

Fonts by Google Fonts. Icons by Fontello. Full Credits here »