Meer comfort voor je kantoor
Previous
RANDOM
De keukentrends van 2017
Next
interieur

Opvallen met kleurrijke keukenkranen

by kevinmaart 30, 2017

Stap lukraak een woning binnen en de kans is groot dat er een RVS keukenkraan aan de spoelbak staat. Staal en chroom vinden we in 99% van de keukens. Daarom vergeten we soms dat er nog andere mogelijkheden zijn. Mogelijkheden die een pak meer creativiteit tonen…

Sommige producenten laten de traditionele glanzend grijze kleuren links liggen en bieden ook kleurrijke modellen aan. Die kunnen eruit zien als edelmetaal of simpelweg een fris laagje verf hebben. Eén ding is zeker: ze zorgen voor een speelse toets in jouw keuken en vormen de perfecte blikvanger.

Koper en messing look

Wil je een luxueuze toets aan jouw keuken geven? Kies dan voor een keukenkraan in messing of koper. De warme kleur van messing doet denken aan goud, en ook koper ziet er schitterend uit.

Deze kleurrijke keukenkranen komen pas echt tot hun recht in combinatie met donkere keukenbladen (zoals een zwarte natuursteen of beton). Wie minder contrast wil, kan natuurlijk voor wit of andere lichte kleuren opteren.

Keukenkranen in messing of koper zijn meestal verkrijgbaar in een glanzende of brushed afwerking. Beide soorten zijn het overwegen waard. Het is dus vooral een persoonlijke keuze.

Keukenkranen met een flinke dosis kleur

Lezers die een designstatement willen maken, kunnen een super kleurrijke keukenkraan aanschaffen. Grohe lanceert in het voorjaar van 2017 bijvoorbeeld een nieuwe Essence collectie in samenwerking met de ontwerpstudio StudioF72. Deze hippe keukenkraan is verkrijgbaar in rood, blauw, geel, groen, paars en vele andere trendy tinten. Je kan deze dus perfect afstemmen op andere keukenhulpjes zoals blenders of espressomachines.

kevin
Beheerder van woonmooi.be en een interieurfanaat met een hart voor modern design. Contacteer mij via de contactpagina voor vragen of opmerkingen.

Leave a Response

Fonts by Google Fonts. Icons by Fontello. Full Credits here »