Webshop in de kijker: Poliptix

Ik ben een enorme fan van muurdecoratie. Of laat ik het anders zeggen: ik hou niet van kale muren. Daarom gebruik ik graag muurstickers of fotobehang als versiering. Maar misschien wel de leukste vorm van wanddecoratie zijn schilderijen.

Bij mijn zoektocht naar een nieuw canvas schilderij voor ons thuiskantoor kwam ik Poliptix tegen. Zij zijn gespecialiseerd in kleurrijke schilderijen met vaak creatieve composities.

poliptix schilderij

Over Poliptix

Het motto van Poliptix is “wij maken uw leven kleurrijk“. Dat wordt meteen duidelijk in hun collectie. Frisse, opvallende kleuren staan centraal. Een schilderij is immers de perfecte manier om wat kleur in jouw interieur te introduceren.

Ook mooi meegenomen is de snelle levertijd. De meeste producten zijn leverbaar op 4 à 6 dagen. Poliptix verzendt niet alleen naar België, maar ook naar Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Dat is dus goed nieuws voor onze internationale lezers.

poliptix schilderij

Categorieën

Smaken verschillen. Dat heeft men ook bij Poliptix door. Daarom hebben ze schilderijen in verschillende categorieën. Dat zijn:

  • Natuur
  • Steden
  • Dieren
  • Voedsel
  • Hollywood
  • Tekenfilms / anime
  • Kunst
  • Abstract & modern

Voor elke woonstijl en elke kamer in huis is er een passend schilderij. Voor muurdecoratie in de keuken kan je bijvoorbeeld de categorie ‘voedsel’ bekijken. Daar vind je prints van oosterse kruiden of gedekte tafels. Voor kinderkamers zijn er allerlei schilderijen van bekende figuren als Shrek, de Smurfen en Mickey Mouse.

canvas schilderij muurdecoratie

 

Maatwerk

Heb je in het assortiment niet gevonden wat je zocht? Dan is er nog steeds maatwerk mogelijk. Je kan dan zelf een foto doorsturen (min. 1200px en 300dpi) en hiervan een canvas print laten maken. Dat is leuk voor bijvoorbeeld vakantiefoto’s of een fotoshoot van je kleine spruit. Poliptix biedt tevens extra grafische bewerkingen aan, zoals zwart-wit, kleuren meer laten opvallen, retouches …

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.