9 Opvallende Posters voor in je Keuken

Keukens worden steeds meer leefruimtes om vrienden en familie te ontvangen. De aankleding is dus erg belangrijk. Daarom dat muurdecoratie, zoals een hippe poster, niet mag ontbreken. Wij hebben alvast 9 opvallende posters geselecteerd voor in jouw keuken.

Tzatziki. Wat past er beter in een keuken dan een poster van een recept? Met deze trendy tzatziki poster maak je in een handomdraai deze heerlijke saus. Alle ingredienten en instructies zijn hierop te vinden.

tzatziki poster

Pasta ti amo. Voor pastaliefhebbers is er deze ‘pasta ti amo’ poster. De typografie bestaat uit een lange spaghettispriet, met sierlijke krullen en glooiende vormen.

pasta poster keuken

Bierposter. Deze poster geeft een overzicht van de belangrijkste soorten bier. Je vindt er tevens informatie over hun geschiedenis en het bijpassende glas. Dit is een must-have voor bierliefhebbers!

bierposter

Basilicum. Slaag je er niet in om kruiden levend te houden? Probeer het dan eens met deze basilicum-poster. De groene tinten op een zwarte achtergrond zorgen voor een mooi contrast.

poster muurdecoratie voor in de keuken

Food Alphabet. Deze poster past niet alleen in een keuken, maar ook in een kinderkamer. Zo kan je kleine spruit verschillende groenten en fruit leren kennen.

poster voor in de keuken

Botanicals. Goed nieuws! Deze vintage posters met botanicals kan je gratis downloaden en zelf afdrukken. Je hoeft ze daarna enkel nog in een mooie kader te hangen.

keuken poster botanicals

Mmm, Bier. Nog een toffe poster voor bierliefhebbers. Deze heeft een meer minimalistische uitstraling. Zoals het spreekwoord zegt: eenvoud siert.

mmm bier poster

Appelcake. Waar vind je een goed recept voor appelcake? In een kookboek? Nee, op deze poster. Alle ingrediënten en instructies werden prachtig geïllustreerd in dit retro design.

keuken poster appelcake

Radicchio. Frisse tinten typeren deze Radicchio poster. Zelfs als je geen fan bent van deze groente, zal je verliefd worden op deze hippe poster voor in je keuken.

radicchio poster

One reply on “9 Opvallende Posters voor in je Keuken

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.