Van een Oude Kerk naar een Moderne Woning
Previous
RANDOM
13 Mooie Bodembedekkers voor je Tuin
Next

Handgemaakte Hanglampen van het Deense Anour

by kevin on februari 25, 2015
interieur

Ik heb enorm veel respect voor vakmannen die iets met hun eigen handen in elkaar kunnen knutselen. Daarom ben ik zo’n fan van Anour. Deze Deense firma produceert prachtige handgemaakte hanglampen in koper, messing, ijzer of aluminium. Het bedrijf combineert het beste van twee werelden; aan de ene kant is er de klassieke ambacht van de metaalbewerking, aan de andere kant moderne technologie in de vorm van LED-strips.

Alle modellen hebben een erg slanke uitstraling, waardoor ze perfect in een modern interieur passen. Ze staan bijvoorbeeld erg mooi boven een keukeneiland of een eettafel. Maar ook boven een bureau of salontafel zullen deze Anour lampen niet misstaan.

Helaas zijn deze handgemaakte hanglampen niet goedkoop. Het kleinste model kost 997 euro en voor het grootste model tel je al snel 2613 euro neer. Bestellen kan door contact op te nemen via hun website.

anour hanglampen

handgemaakte hanglamp

anour denemarken

zelfgemaakte hanglamp

anour verlichting

designlampen van anour

anour7

kevin
Beheerder van woonmooi.be en een interieurfanaat met een hart voor modern design. Contacteer mij via de contactpagina voor vragen of opmerkingen.

Leave a Response

Fonts by Google Fonts. Icons by Fontello. Full Credits here »