Auping inspireert met de voorjaarscollectie bedtextiel 2017

Een mooi bedrame en hoofdbord is slechts het halve werk. Om jouw slaapplekje helemaal aan te kleden, heb je natuurlijk ook een stijlvolle dekbedovertrek nodig. En daar is er een overvloed aan keuze!

Net zoals decoratiestukken volgt ons bedtextiel de nieuwste trends. Volgens slaapspecialist Auping gaan we in het voorjaar van 2017 allemaal voor opvallende geometrische dessins en sprekende kleuren. De collectie kenmerkt zich door een sterk grafisch karakter en de gelaagdheid – in prints, borduursels en stoffen – die de overtrekken een kwalitatieve en luxe uitstraling geeft.

Laat je inspireren:

auping-1

auping-6

auping-5

auping-4

auping-3

auping-2

Wil je zelf bedtextiel met opvallende kleuren en complexe prints gebruiken? Dan is het best om de rest van de slaapkamer zo sober mogelijk te maken. Wanneer je ook nog eens kleurrijk behangpapier met patronen gaat ophangen en de slaapkamer volzet met decoratiestukken, wordt dit wat teveel van het goed. Let ook op met kleuren. Pasteltinten werken erg goed in combinatie met felgekleurd bedtextiel, als je in dezelfde ‘groep’ blijft tenminste. Combineer bijvoorbeeld een geel-oranje dekbedovertrek met pastelgele muren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.