Een lade voor sieraden in je kleerkast is een must-have

Wie een kleerkast of dressing op maat samenstelt, spendeert voornamelijk aandacht aan de materialen, legplanken en kledinghangers. Maar er zijn nog andere indelingen die de moeite waard zijn, zoals een lade voor sieraden.

lade juwelen dressing

Een juwelenlade is perfect voor dames die een uitgebreide collectie ringen, oorbellen, halskettingen en armbanden hebben. Zo heb je meteen een overzicht, en kan je veel sneller het perfecte sieraad vinden om je outfit op punt te zetten.

inzet schuiflade sieraden in kast

Deze juwelen opberger is ook handig voor sieraden die je niet draagt, zoals een verlovingsring of een extra paar oorhangers. Wanneer je alles in één doos bewaart, kunnen er beschadigingen ontstaan. Dat zou zonde zijn. Voor een optimale bescherming is een uitschuifbare lade met juweelcompartimenten dus zeker de moeite waard.

dressing met lade voor ringen, oorbellen, halskettingen en armbanden

De indeling van deze lade bepaal je helemaal zelf. Er zijn bijvoorbeeld grote compartimenten voor armbanden en halskettingen, maar evengoed kleinere ‘vakjes’ voor oorstekers en ringen.

Tip: zorg ervoor dat er net boven de lade een legplank ligt, of kies voor eentje met een glazen deksel. Op deze manier blijft alles stofvrij.

juwelen en sieraden in dressing kast

Het grootste voordeel van een uitschuiflade voor sieraden? Ze geeft je kleerkast of dressing een luxueuze uitstraling. Moest je ooit overwegen om je woning te verkopen, dan is dat zeker een extra troef die potentiële kopers zal overtuigen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.