Webshop in de kijker: jngl.nl

Volgens interieurarchitecten zijn er enkele dingen die niet mogen ontbreken in een kamer, zoals muurdecoratie of designverlichting. Maar voor mij is er slechts één must-have; planten.

Of je nu gaat voor enkele strategisch geplaatste mini cactussen of een complete urban jungle; planten zijn altijd een meerwaarde.

Ben jij ook verzot op kamerplanten? Dan moet je absoluut kennismaken met jngl.nl. Want dat is onze webshop in de kijker!

Leuke kamerplantjes

Jngl.nl is een webshop voor kamerplanten. Ze profileren zich als ‘de eerste stap naar jouw urban jungle‘. Dat zou wel eens kunnen, want er staan zoveel leuke planten in hun webwinkel dat je ze gewoon allemaal wil bestellen.

Wat zit er in het assortiment?

Met meer dan 20 verschillende soorten is er voor ieder wat wils. Bestel bijvoorbeeld een lepelplant, palmlelie, drakenboom, of alacosia. Je vindt er ook enkele ‘specials’, zoals een koffieplant (Coffea Arabica) en ananasplant (Bromelia Corona).

Wat ik super handig vind, zijn de filters in de webshop. Je kan bijvoorbeeld alle luchtzuiverende of diervriendelijke planten selecteren. En wie geen groene vingers heeft, kan ook onderhoudsvriendelijke soorten eruit halen. Handig, toch?

Wat maakt jngl.nl zo speciaal?

Er zijn nog tientallen andere webshops voor kamerplanten. Toch heeft jngl.nl een paar interessante troeven:

  • Altijd gratis verzending – Lijkt voor de hand liggend, maar is het niet. Zeker niet voor planten.
  • Rechtstreeks van bij de kweker – Alle producten komen van lokale kwekers. Dat maakt het verschil op het vlak van kwaliteit en duurzaamheid.
  • Een boom per bestelling – Voor elke bestelling plant jngl een boom via het OneTreePlanted-initiatief.
  • Verzorgingstips – Elke plant kreeg een pagina op de website met verzorgingstips voor de standplaats, bewatering, bemesting…
  • Inspiratie – Jngl.nl publiceert regelmatig artikels boordevol inspiratie.
  • Speciale verpakking – De plantjes worden getransporteerd in een speciaal ontworpen verpakking, zodat ze veilig op hun eindbestemming aankomen.

Maatwerk voor bedrijven

Een beetje groen op kantoor heeft een heleboel voordelen. Want planten verminderen stress, verhogen je concentratievermogen en je creativiteit. Daarnaast ziet je werkplek er gewoon mooier uit.

Bij jngl weten ze dat elk bedrijf uniek is. Daarom maken ze graag een plantenpakket op maat. Al wat je moet doen is een korte vragenlijst invullen. Medewerkers selecteren dan manueel de beste plantjes voor jouw kantoor.

Bestel nu met korting

Zin om kamerplanten te bestellen op jngl.nl? Goed nieuws, want als lezer van woonmooi.be krijg je 10% korting. Vul simpelweg de code ‘woonmooi‘ in bij de checkout (1 bon per klant).

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.