Modern Sprout: De Kruidenbak voor Vergeetkoppen

Gaan je kruiden of planten altijd dood omdat je ze verwaarloost? Dan ben je niet alleen … Gelukkig is er een oplossing voor ons vergeetkoppen: de Modern Sprout. Deze plantenbak ziet er op het eerste zicht eenvoudig uit, maar dat is hij allermist. Er zitten namelijk een heleboel technologische snufjes in verstopt.

modern sprout kickstarter

Deze quote op de website van Modern Sprout zegt alles:

Our stylish planters are self-watering, self-feeding, soilless, and simple to set up, making them perfect for space-conscious city dwellers, absent-minded gardeners, and armchair agrarians.

Wat je vooral moet onthouden, is dat deze kruiden- en plantenbak amper onderhoud vraagt. Ideaal dus voor lezers met een druk leven.

modern sprout

Er zijn verschillende versies verkrijgbaar. Je kan kiezen tussen een model met een rustieke houtlook, of een moderne zwarte of witte variant. Er is dus voor ieder wat wils.

De werking van deze high-tech plantenbak is trouwens erg interessant. Omdat ik het moeilijk kan uitleggen, neem je best een kijkje naar onderstaande video:

Wil je deze Modern Sprout in huis halen? Voor 139 dollar (ongeveer 113 euro) kan je hem online kopen. Er zijn tevens diverse accessoires en benodigdheden, zoals een zonnepaneeltje, kruidenkits en additieven.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.